2024. április 25. - Márk
EUR : 394.26
USD : 369.47
Időjárás ikon

Lakatos Márk bejelentette: Tikkel a szemem, mióta „összeakaszkodtam Bayer Zsolttal”

A sylist-műsorvezető úgy véli, hogy a jobboldali sajtó megpróbálta „legyilkolni”.

Lakatos Márk a Facebookon osztott meg egy videót, melyben közölte, hogy távozik az RTL Reggeli című műsorából. Az RTL közleményéből az is kiderül, hogy nem Lakatos mondott fel, hanem a csatorna döntött arról, hogy a továbbiakba nem számítanak a stylist munkájára. 

„Emlékszem, hogy én nagyon-nagyot harcoltam azért öt évvel ezelőtt, hogy ebbe a műsorba bekerülhessek. És azóta is úgy éreztem, szerettem ezt a műsort, a kollégáimat, a nézőket, hálás vagyok az RTL-nek, hogy ezt a lehetőséget megadta nekem. Megmondom őszintén, elfáradtam fizikailag és lelkileg is, egyre nehezebben találtam meg a kihívást, ami felvillanyoz. Olyankor meg váltani kell. Az én drága Lilu barátnőm mondta azt, hogy ez így volt jó, ahogy volt, igazából te sose mondtál volna fel, örülj neki, hogy megtették ezt helyetted, most jöhetnek az új kalandok” – fogalmazott a videóban. 

Lakatos elmondta, jelenleg abban az életszakaszában van, hogy újra kell terveznie mindent. Azt is mesélte, hogy tikkel az egyik szeme. Hozzátette, hogy

ez azóta van amióta „ összeakaszkodott Bayer Zsolttal” 
és „a jobboldali sajtó megpróbálta legyilkolni”.

A bejelentkezésben elmondta: „Arra ne számítsatok, hogy beállok a Békemenetbe Győzike oldalára, és a TV2-ben fogok újra feltűnni.

(Mandiner)

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató