2024. április 20. - Tivadar
EUR : 395.06
USD : 371.09
Időjárás ikon11°

Francia politikus: Az EU egy szörnyű diktatúra, el kell pusztítani a népek felszabadításához!

Thierry Breton megfenyegette Elon Muskot, hogy betiltja a Twittert - írta a Financial Times.

Erre reagált Florian Philippot

A Financial Times arról számol be, hogy az EU éppen a Twitter betiltásával fenyegette meg Elon Muskot! Az EU már nem titkolja: ez egy szörnyű diktatúra. El kell pusztítani a népek felszabadításához!

Thierry Breton, az Európai Bizottság belső piacért felelős biztosa a Facebookon írta:

Üdvözlöm Elon Musk szándékát, hogy a Twitter 2.0 készen álljon az EU-ra. Hatalmas munka áll még előttünk - mivel a Twitternek átlátható felhasználói irányelveket kell bevezetnie, jelentősen meg kell erősítenie a tartalom moderálását és meg kell küzdenie a dezinformációval.Várjuk az előrelépést mindezen területeken.

Videót is csatolt a bejegyzéshez:

 

Elon Musk szerint a Twitter "beavatkozott a választásokba".

"A Twitter az elmúlt 10 évben bebizonyította, hogy nem biztonságos, és elvesztette a felhasználók bizalmát. A 'bizalom és biztonság' múltbeli csapata szégyenletes, így nincs joga megítélni azt, amit most tesznek. Volt esélyük, de eladták a lelküket egy vállalatnak" - kommentálta egy felhasználó a Reuters beszámolóját.

"Pontosan" - írta válaszul Musk és hozzátette:

"A nyilvánvaló valóság az, amit a régóta felhasználók is tudnak, hogy a Twitter nagyon hosszú ideje megbukott a bizalom és a biztonság terén, és beavatkozott a választásokba".

Musk nem részletezte, hogy a Twitter hogyan avatkozott be a választásokba, de megígérte, hogy "a Twitter 2.0 sokkal hatékonyabb, átláthatóbb és kiegyensúlyozottabb lesz" 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató