2024. április 25. - Márk
EUR : 393.51
USD : 368.35
Időjárás ikon13°

FeGyőr ideges az uniós források miatt – úgy látszik, elfelejtette, hogy párttársai is hazánk ellen szavaztak

FeGyőr ideges, amiért nem kaptuk meg az uniós forrásokat – úgy látszik, elfelejtette, hogy párttársai is hazánk ellen szavaztak.

Fekete-Győr András, a Momentum országgyűlési képviselője a közösségi oldalán fejtette ki véleményét a magyar kormány és az Európai Bizottság közötti tárgyalások eredményeiről, és a hazánknak járó forrásokról kapcsolatos döntésről. 

„Aki vásárolt az elmúlt hónapokban forintért bármit Magyarországon, pontosan tudja, mennyire szükségünk lenne arra a mintegy 5000 milliárd forint uniós támogatásra, ami Orbán Viktor miatt került veszélybe. Ez stabilizálhatná a gazdaságot és a forint árfolyamát is. Nagyon nem örülök, hogy nem kapta meg ezt a pénzt Magyarország – mert most van igazán szükségünk rá” – fogalmazott.

A baloldali képviselő csak azt felejtette el, hogy azok a párttársai akik

az Európai Parlamentben ülnek rendre Magyarország ellen szavaztak.

Hozzátette: „Az Európai Bizottság világosan leírta, mit kér a magyar kormánytól ahhoz, hogy a pénzt elutalja. Röviden: azt, hogy ne lopja szét az összes uniós támogatást a Fidesz. Hosszabban: közbeszerzési, jogállamisági reformot, független(ebb) igazságszolgáltatást, korrupcióellenes garanciákat”.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató