2024. március 28. - Gedeon, Johanna
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Trump az alkotmány felfüggesztését kéri, hogy visszahelyezzék őt az elnöki székbe, vagy új választásokra kerüljön sor

A példátlan csalás, példátlan gyógymódot igényel - írja Donald Trump a közösségi oldalán, a Truth-on.

Az ex-elnök a Twitteres leleplezés után fakadt ki és új választásokat követel.

Mint ismert, Elon Musk bemutatta, hogyan avatkozott be a választásokba a platform.

Donald Trump keményen megírta a véleményét az incidensről:

Tehát, a masszív és széleskörű csalás leleplezésével, amely szorosan együttműködik a nagy technológiai cégekkel, a DNC-vel és a Demokrata Párttal, kidobjátok a 2020-as elnökválasztás eredményeit, és kihirdettek egy JOGOS NYERTES-t, vagy új választást tartotok? Egy ilyen típusú és nagyságrendű tömeges csalás lehetővé teszi az összes szabály, rendelet és cikkely megszüntetését, még az Alkotmányban foglaltakét is. Nagyszerű "Alapítóink" nem akartak, és nem tűrnék el a hamis és csalárd választásokat!

Egy másik posztjában hozzátette:

A világ nevet az Amerikai Egyesült Államokon és a 2020-as korrupt és manipulált elnökválasztáson!

és egy harmadik bejegyzést is közzétett:

Hűha! Ez egy igazán nagy sztori a Twitterről és a kormányzati csalás különböző formáiról, beleértve konkrétan a választási csalást is. Ugyanilyen szintű csalás történt a többi nagy technológiai céggel is, ha nem még rosszabb (ha ez lehetséges?). Nagyon korrupt országban élünk, és ahogy az egész interneten azt mondják: "SEMMIT NEM TESZNEK AZ ELLEN, HOGY AZ Igazságügyi Minisztérium és az FBI TELJESEN KORRUPT.". De tovább vizsgálják a "dobozokat", amelyeket legálisan & nyíltan elvittek a Fehér Házból.

Trump legutóbbi írása így szól:

"Örülök, hogy most mindenki látja, amit az elmúlt két évben hangosan és világosan mondtam, hogy a 2020-as elnökválasztást a demokraták, a Big Tech, a "bűnüldözés" és más rossz szereplők kombinációja manipulálta és ellopta. Sajnos korrupt országgá váltunk, talán az egyik legkorruptabbá a világon. Helyre kell hoznunk ezt a szörnyű hibát, és vissza kell szereznünk az országunkat!"

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató