2024. április 20. - Tivadar
EUR : 395.06
USD : 371.09
Időjárás ikon11°

Lyukas Zokni nem járt be dolgozni, 950 ezer forint büntetést kapott

A független képviselő szerint a szabályoknak megfelelően igazolta le a hiányzást, mégis megbüntették.

Hadházy és lyukas zokni

Kövér László nem fogadta el Hadházy Ákos igazolását, és 950 ezer forintra büntette a független képviselőt.

Aki persze a Facebookon rögtön nyilvánosságra is hozta az esetet:

"Az ok: októberben nem vettem részt két szavazáson, a két napon, két óra alatt összesen 39-szer nem nyomtam meg egy gombot. Természetesen ebben az időben is dolgoztam és azt a szabályoknak megfelelően le is igazoltam: az egyik napon többek között az egykor szebb napokat látott kékestetői intézményben EU-s pénzekből árnyékba tett napelemparkot néztem meg.

A képviselő szerint a házelnököt zavarja, hogy a munkáját végzi, ahogy tette azt korábban is.

"2018 és 2022 között is nagyon gyakran hiányoztam szavazásról, mert korábban is úgy gondoltam, hogy egy ilyen rendszerben képviselőként sokkal hasznosabb dolgokat tehetek annál, mintsem a gombnyomogatással eljátsszam a Fidesz kedvéért a parlamentáris demokráciát. Ehelyett legtöbbször vidéki helyszínek fideszes korrupcióját dokumentáltam.

Zugló lakossága ennek tudatában adott nekem bizalmat. Úgy látszik, Kövért egyre jobban zavarja, hogy újra és újra emlékeztetem őt, hogy egy tisztességtelen választáson létrejött parlament szemétdombján kakaskodik. Úgy tűnik, az idősödő autokrata egyre idegesebb: az elmúlt négy évben mindig elfogadta az igazolásomat, most viszont önkényesen megtagadta azt."

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató