2024. április 20. - Tivadar
EUR : 395.06
USD : 371.09
Időjárás ikon11°

Szivárványos Neuer elment síelni a vb-bukás után és össze is törte magát

A németek kapusa elment "kiszellőztetni a fejét", dráma lett belőle...

A német válogatottal a katari labdarúgó-világbajnokságtól már a csoportkör végén búcsúzó Manuel Neuer kórházi ágyból üzent rajongóinak: a 36 éves kapus „fejszellőztetés” közben síbalesetet szenvedett, eltörte a jobb lábát, ami miatt azonnal meg is kellett műteni – derül ki a posztból.

„A műtét jól sikerült, köszönöm az orvosoknak. Fájó azonban a tudat, hogy a mostani idény számomra véget ért” – írta a szivárványimádó Neuer, aki az idényben 12 bajnokin, összesen pedig 16 tétmeccsen lépett pályára a Bayern Münchenben.



A vb-n a németek mindhárom csoportmeccsét végigvédte. Utólag pedig kritikák kereszttüzébe került amiatt, mert német sajtóhírek szerint müncheni csapattársával, Leon Goretzkával egyetemben ő volt a leghangosabb szószólója annak, hogy a Nationalelf mindenképpen demonstráljon a katari rendezőkkel és az ország társadalmi, politikai berendezkedésével szemben.

A Die Welt és a Spiegel is arról ír, hiába akartak társadalmilag példát mutatni, az öltözői egységet és a játékra való koncentrációt nem lett volna szabad feláldozni ezért egy labdarúgó-világbajnokság alatt.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató