2024. április 19. - Emma
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

Előkerült Zelenszkij: nekik vannak rakétáik, nekünk meg elszántságunk

A ma reggeli rakétázás után órákig nem jelentkezett a bohóc.

Zelenszkij most bújt elő:

Mindenekelőtt szeretnék köszönetet mondani a légierő katonáinak, a légvédelmi tüzéreknek, a felderítőknek és mindazoknak, akik védik és segítik az ukrán égbolt védelmét. A mai eredmény - 60 rakétát lőttek le. Minden légi parancsnokság odatette magát: "Közép", "Dél", "Kelet" és "Nyugat".

A 96. légvédelmi rakétadandár vadászai, akik a Kijev környéki területet fedezik, különösen hatékonyak voltak. Több mint 40 terrorista rakétát semmisítettek meg az ország központi régióinak égboltján és Kijev közelében. Köszönöm nektek, harcosok!

De sajnos vannak találatok. A terroristáknak ilyen nagyszámú rakétatámadásra van szükségük ahhoz, hogy "rakétáik" legalább egy része elérje a tervezett célpontokat. Ma minden célpontjuk polgári célpontok voltak és ezek főként energia- és fűtőberendezések.

Bármire is számítanak a moszkvai rakétaimádók, az még mindig nem fogja megváltoztatni az erőviszonyokat ebben a háborúban. Még mindig van elég rakétájuk több ilyen hatalmas csapáshoz. Nekünk viszont lesz elég elszántságunk és hitünk önmagunkban ahhoz, hogy a támadások után visszatérjünk a sajátjainkhoz.

Légierő, még egyszer köszönöm!
 
És az utolsó dolog, amit állandóan ismételni fogok. Kedves partnereink, kérjük, találjanak lehetőséget arra, hogy megbízható légvédelmi pajzsot biztosítsanak számunkra. Ez emberek életét menti meg.

Dicsőség Ukrajnának!

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató