2024. április 16. - Csongor
EUR : 393.05
USD : 368.85
Időjárás ikon15°

Kadirov felhívást tett közzé kínai nyelven

Kadirov csecsenföldi vezető kínaiul kéri, hogy egyesüljenek a NATO ellen.

Ramzan Kadirov csecsen vezető a közösségi médiában háromnyelvű felhívást intézett a világ muszlimjaihoz, hogy egyesüljenek a NATO ellen.



Kadirov kínai nyelvű szöveggel és egy angol és arab nyelvű videó megosztásával azt mondta, hogy a nyugati országok nemcsak fegyverekkel, hanem a hagyományos értékek megsemmisítésével is fenyegetik a világot. A csecsen vezető szerint az elmúlt 100 évben az USA és Európa több tucat háborút, katonai puccsot és inváziót szervezett világszerte, amelyeknek több millió civil áldozata volt.

"Könnyen manipulálható állatokká akarnak változtatni minket. Ez nem fog megtörténni! Felhívjuk az egész iszlám világot, minden józan gondolkodású embert, hogy egyesüljünk közös ellenségünk ellen!

- olvasható Kadirov bejegyzésében.

A csecsen vezető megjegyezte Oroszország szerepét a nyugati terjeszkedés elleni harcban.

"Az észak-atlanti szövetség az egész világ létét fenyegeti. De Oroszország, a Nyugat minden jóslatával ellentétben, dacolt ezzel a gonosszal, és magabiztosan halad a győzelem felé. Ne hagyjátok, hogy a NATO diktáljon nektek, mert hamarosan eljönnek, hogy eltapossák a hazátokat! Álljatok egy oldalon a testvéreitekkel! - mondta Kadirov

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató