2024. április 18. - Andrea, Ilma
EUR : 393.4
USD : 369.7
Időjárás ikon13°

Maradona fia: Az én apám és Messi a valaha volt legjobbak

Diego Maradona Junior „csak élvezni akarja ezt az egyedülálló győzelmet”.

A világ egyik legfontosabb sportlapja, a La Gazzetta dello Sport megszólaltatta ifjabb Diego Maradonát az argentin győzelemmel végződött világbajnoki döntő után – vette észre a Magyar Nemzet. Mint írták, az „isteni Diego” gyermeke nem volt túlságosan lelkes, amikor az édesapja és Lionel Messi közötti párhuzam jött szóba.

Leo és apám összehasonlítása? Egyáltalán nem érdekel, csak élvezni akarom ezt az egyedülálló győzelmet

– idézte az olasz sportlap a 2020-ban elhunyt világbajnok fiát.

„A futballtörténelem két legjobb játékosa nálunk játszott”
„Arra készülünk, hogy elmenjünk és ünnepeljünk ott, ahol az apámnak szentelt falfestmény található, a Spanyol negyedben – és ez így is történt, Montiel tizenegyese után Nápoly legjelentősebb, az Isten keze emlékének szentelt helyére özönlöttek” – mondta.

Majd azzal folytatta, „csodálatos lett volna együtt ünnepelni, de ezekben a pillanatokban még mindig magam mellett érzem az apámat. Nagyon erősen éreztem a jelenlétét, és biztos vagyok benne, hogy fentről ő is megtette a részét abban, hogy jó irányba terelje a döntőt”. 

Az „isteni Diego” fia arra is kitért, hogy egyáltalán nem érdekli, hogy édesapja legendáját összehasonlítják Messi legendájával.

Erre úgy reagált a lapnak:

„egyáltalán nem érdekelnek az összehasonlítások, én csak élvezni akarom ezt az egyedülálló győzelmet.

(...) Mi, argentinok szerencsések vagyunk, mert a futballtörténelem két legjobb játékosa nálunk játszott” – mondta az isteni Diego fia.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató