2024. március 29. - Auguszta
EUR : 395.83
USD : 367.33
Időjárás ikon19°

Jakab bejelentette: Jövőre valaki bukni fog!

„Nagyon nehéz éven vagyunk túl. Emlékszem, a választások előtt azt mondtam, ha a Fidesz nyer, akkor jön csak igazán a fekete leves. És jött.

A kormány fideszes statisztikákba menekül a valóság elől. Olyanba, ahol az átlagkereset félmillió forint. Én nem a statisztikákat bújom, hanem az országot járom. Mert a valóság nekem ti vagytok. Az édesapa, aki kénytelen volt elhagyni az országát, hogy megéljen a családja, és több hónap után csak most, karácsonykor tudott hazajönni a gyermekeihez.

A nagyapa, aki nyugalmazott tűzoltóként életében először, 62 évesen vendégmunkás lett Ausztriában, hogy ki tudja fizetni a gázszámlát.

A diák, aki pokrócban ül az iskolában.

A háziorvos, aki 4 beteget veszített el egy év alatt azért, mert nem tudták megvenni a gyógyszert.

A valóság ti vagytok. A nép, aki egyáltalán nem ezt érdemli.

Nehéz év volt az idei, a következő pedig még nehezebb lesz. A magyar nép vizsgázni fog. Vizsgázni fog karácsony üzenetéből: összefogásból, szolidaritásból, egymás mellett való kiállásból, segítségnyújtásból, szeretetből. Hiszen csak magunkra számíthatunk, a kormányra nem. Ha képesek leszünk jelesre vizsgázni, akkor a nép győz. Ha marad a gyűlölet, a hazudozás, az uszítás és a megosztás, akkor meg újra a hatalom. A kettő közül csak az egyik győzhet. A másik bukni fog.”- írta Jakab a Facebookon.


Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató