2024. április 19. - Emma
EUR : 393.4
USD : 369.7
Időjárás ikon13°

Komcsik: A magyar állam a szélsőjobbot segíti a szegények helyett

A hazai jobboldal immár kormányszinten űzi a menekültellenes rasszista és Soros-ellenes antiszemita propagandát.

„Elképesztő, hogy a párizsi szélsőjobboldali terrortámadás utáni napon a magyar köztársasági elnök kegyelmet ad a hazai, terrorizmussal vádolt újfasiszták közül hét embernek.

A »romagyilkosságok« és a bőnyi rendőrgyilkosság után hazánk érdeke, hogy zéró toleranciával lépjen fel az újfasizmus ellen, amelynek egyértelmű célja a kizsákmányolt osztályok közti gyűlölet elhintése, ezzel megteremtve a megosztottságot, a félelem-kontrollt és a »közös ellenség« képének illúzióját.

A hazai jobboldal immár kormányszinten űzi a menekültellenes rasszista és Soros-ellenes antiszemita propagandát, ami kommunikációs alapja a kormányzat neoliberális megszorításainak, beleértve a gerjesztett inflációt, az egészségügy és oktatás szétverését, az óriási számlákat és áremelkedéseket, amik óriási terheket jelentenek hazánk lakosságának.

Az elnöki kegyelem csak újabb manifesztációja a jobboldali kormányzat fasisztoid irányvonalának, valamint gesztus a többi szélsőjobboldali szavazó, szervezet és félkatonai gárda felé.

A neonáci terrorizmus olyan veszélyes bűncselekmény, hogy a bírósági tárgyalások vádlottainak óriási felelőtlenség bármilyen kegyelmet adni, kizárólag a felmentő ítélet helyezheti őket szabadlábra!

A Sándor-palota közleménye elhinti, hogy csak jogerős bírósági ítéletet követően tekinti helyesnek dönteni a kegyelmi kérvényekről, azaz a köztársasági elnök megfontolná jogerősen elítélt újfasiszta terroristák szabadon bocsátását!”

MAGYARORSZÁGI MUNKÁSPÁRT 2006 

 

(MTI-OS)


 

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató