2024. április 16. - Csongor
EUR : 393.05
USD : 368.85
Időjárás ikon15°

Iványi Gábor: Magyarországon egypártrendszer működik

Formálisan vannak ugyan pártok Magyarországon, ám valójában egypártrendszer működik – mondta Iványi Gábor szektavezér. A gyurcsányista lelkész beszélt ukrajnai segélyútjáról is, ami pedig a hazai állapotokat illeti, úgy vélte: a NER jóval képmutatóbb, mint a rendszerváltás előtti időszak egypártrendszere volt.

Mindannyian a jelenlegi kormány túszai vagyunk; ha Orbán ezzel nyer valamit Brüsszelben, akkor valamit enged, de ha a vágyait követi, akkor beteges módon tovább sanyargat és gyötör bennünket - picsogta az ex-SZDSZ-es Iványi Gábor lelkész, a kamu Oltalom Karitatív Egyesület elnöke.

Iványi – aki a hazaáruló Ujhelyi István EP-képviselővel beszélgetett egy újévi videóinterjúban – úgy vélte, Magyarországon formálisan vannak ugyan pártok, de “egy méltatlan eszközökkel dolgozó” egypártrendszer működik, ráadásul ez sokban hasonlít a régebbi egypártrendszerhez, csak

a NER jóval képmutatóbb és reménytelenebb, mint a rendszerváltás előtti időszak.

I Iványi Gábor beszélt a 2022 végén véghez vitt ukrajnai segélyútjáról is.

A metodista lelkész személyes tapasztalatairól beszélve elmondta: rendkívül negatív és terhelt Magyarország megítélése Ukrajnában a miniszterelnök nyilatkozatai és tettei miatt, ezen a mostani, önzetlen segítő látogatással is igyekeztek javítani.

Elmondta: Ellátogattunk például egy kijevi kórházba, de jártunk Borodinka városában is, amit teljesen felperzselt az orosz hadsereg. Mindenütt azt csinálták a lakótelepeken, hogy a sorházak közepét kilőtték, ezzel statikailag megroppantva és lakhatatlanná téve a teljes épületet.”

“Ne szégyelljünk szembefordulni a megtévedt politikusainkkal és határozottan kimondani: durva, ördögi pogányság, embertelenség, amit csinálnak!” - fogalmazott a beszélgetés végén Iványi Gábor.

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató