2024. március 28. - Gedeon, Johanna
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Szaúd-Arábia: az eltiltott C. Ronaldo nélkül is nyert az Al-Naszr

Cristiano Ronaldo Angliában kapott kétmeccses eltiltása miatt nem segíthette új csapatát, az Al-Naszrt az Al-Taj ellen csütörtökről péntekre halasztott, 2–0-ra megnyert mérkőzésen.

2022 novemberében az akkor még Manchester United-játékos Cristiano Ronaldót az Angol Labdarúgó-szövetség (FA) két mérkőzésre eltiltotta, mert az Everton elleni meccs után kiütötte az egyik szurkoló kezéből a telefont, mert az a játékoskijárónál videózta.

                                                                 

Korábbi eltiltása miatt csúszhat C. Ronaldo bemutatkozása
A nemzetközi szövetség (FIFA) szabályzata értelmében amennyiben egy másik szövetség korábban legfeljebb négy meccsig terjedő eltiltást szab ki egy játékosra, úgy az új szövetség, amely alá tartozik, köteles érvényesíteni a szankciót.

Ronaldo a manchesteri botrányát követően úgy szerződött az Al-Naszrba, hogy az eltiltása után nem volt lehetősége klubszínekben pályára lépni, tehát a büntetésének Szaúd-Arábiában kell eleget tennie.

Az első találkozót eredetileg csütörtökön rendezték volna az Al-Taj ellen, ám a találkozót egy nappal elhalasztották, mivel a heves esőzés és más időjárási körülmények miatt a 25 ezer fő befogadására alkalmas rijádi Mrszul Park elektromos hálózata nem működött rendeltetésszerűen

– írja az MTI.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató