2024. április 18. - Andrea, Ilma
EUR : 393.4
USD : 369.7
Időjárás ikon13°

Az Év Sportolója Gála: a labdarúgó-válogatott az Év csapata

A magyar labdarúgó-válogatott lett az Év csapata a hagyományos csapatsportokban az M4 Sport – Az Év Sportolója Gálán.

 
A magyar labdarúgó-válogatott rendkívül sikeres évet zárt 2022-ben, hiszen második helyen zárt csoportjában a Nemzetek Ligája A-ligájában úgy, hogy rajta kívül Olaszország, Németország és Anglia szerepelt a kvartettjében. Angliát a Puskás Arénában és idegenben is legyőzték a mieink, míg Németországban is nyerni tudtak. A válogatott azt is elérte, hogy első kalapos volt az Eb-selejtező sorsolásakor.

A válogatott mellett a Ferencvárosi Torna Club futball- és a Sopron Basket női kosárcsapata került be az első háromba ebben a kategóriában.

A díjat válogatott labdarúgók, Gulácsi Péter, Kalmár Zsolt és Nagy Zsolt vették át a színpadon, a nemzeti csapat szövetségi kapitányával, Marco Rossival és másodedzőjével, Laczkó Zsolttal.

„Jó estét mindenkinek! Szeretnénk a csapat többi tagja nevében is megköszönni ezt a díjat! Egy csapat sikeres szereplésében elévülhetetlen érdeme van a mögötte állóknak, így például a szurkolóinknak is. Sikeres és sérülés mentes 2023-as esztendős kívánok mindenkinek!” – mondta Gulácsi Péter.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató