2024. április 20. - Tivadar
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

Ukrajna Miss Universe-jelöltje karddal hadonászó angyalnak öltözött

Rengetegen reagáltak arra, hogy Ukrajna Miss Universe-jelöltje karddal hadonászó harci angyalnak öltözött az egyesült államokbeli New Orleansban megrendezett versenyen.

Ukrajna harci angyalaként mutatkozott be a New Orleans-i Miss Universe szépségversenyen január 12-én az ukrán Viktoria Apanaszenko. A fellépéséről készült videókat több százan osztották meg, ezeken az látható, hogy a 28 éves lány bemutatja a Fény harcosának nevezett jelmezét.

Viktoria Apanaszenko jelmeze többrétegű, motívumokkal díszített, hatalmas kék és aranyozott szárnyakkal pompázott, amelyeket egy kard és egy testpáncél koronáz meg.

Miss Ukrajna Instagram-oldalán azt írta, hogy „a Fény harcosa jelmez nemzetünk sötétség elleni harcát szimbolizálja. Mihály arkangyalhoz hasonlóan, aki karddal védi Ukrajnát, megvéd minket.”

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

МІС УКРАЇНА ВСЕСВІТ (@missukraine_universe) által megosztott bejegyzés

Viktoriának fegyver van a kezében, testét páncél borítja, ugyanakkor fényt visz a sötétségen keresztül, amely az agresszorral érkezett békés országunkba
– áll a képaláírásban.

A jelmez négy hónap alatt készült Ukrajnában, szélsőséges körülmények között, szirénák hangjára, áram nélkül, gyertyafénynél – írja a euroweeklynews.com.
A fehér ruha egy visivanka (ukrán népviselet) stilizációjából áll több mint tízméteres szoknyával.

A fejfedőt az Ukrajnában hagyományosnak számító tüskék díszítik.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

МІС УКРАЇНА ВСЕСВІТ (@missukraine_universe) által megosztott bejegyzés

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató