2024. március 29. - Auguszta
EUR : 395.83
USD : 367.33
Időjárás ikon19°

Az iráni publicista a németek arcába vágta: "a migránsok öröklik ezt az országot"

Az iráni származású publicista, Behzad Karim Khani kilátásba helyezte, hogy a "biológiai germánok" elveszítik az irányítást saját országuk felett, ahogyan azt egyébként meg is érdemlik. Az őshonos lakosság egyre inkább kihal, a szövetségi köztársaság örökösei pedig a migránsok lesznek, üzente a publicista, tudósít a Junge Freiheit cikkére hivatkozva a Bennfentes.



A szilveszteri zavargások után Behzad Karim Khani publicista felszólította Németországot, hogy hagyja el a külföldi származású, integrálódni nem hajlandó fiatalokról szóló vitákat. "Itt vagyunk. Nemcsak a nyugdíjalapjaitokért, hanem azért, mert gondoskodunk arról, hogy az árja rémálom soha ne váljon valósággá ebben az országban" - írta a Berliner Zeitungban magára és más migránsokra utalva.

A külföldiekkel ellentétben a "bio-németek" valóban elhagyták a Szövetségi Köztársaságot. Demográfiai okokból. "Ők kihalnak, és az országuknak a következő 15 évben körülbelül 400 000 új munkavállalóra van szüksége, ez évente körülbelül egymillió bevándorlót jelent. Valószínűleg mi, migránsok fogjuk örökölni ezt az országot"

- foglalta össze Khani Németország jövőjét.

"Tehát itt játszhatnánk az időre. Egy olyan időre, ami a [németeknek] nem áll rendelkezésére."

"Az arabok a zsidók bosszúja a németek ellen"

Azt mondta, hogy most egyszer el kell gondolkodni azon, hogy ki kinek tartozik, és kinek kell kivel beszélnie. "Furcsa dolgok történnek akkor is, amikor szinte az egész értelmiséget elgázosítják, lelövik vagy száműzik. És az elvesztett háború után egyszerű munkásokra van szükség. Olyan emberekre, akiket be lehet vonni, hogy újjáépítsék azokat a romhalmokat, amelyek tegnapig Berlin, Drezda vagy Köln voltak."

Khani szerint "Az biztos, hogy itt vagyunk. Nemcsak az önök nyugdíjalapjai miatt, hanem azért is, mert gondoskodunk arról, hogy az árja rémálom soha ne váljon valósággá ebben az országban."

Azok, akik a "faji tisztaság" eszméjén alapuló világháborút szítanak, a vereség után néha kénytelenek bevándorlóországgá válni. Egy izraeli barátja egyszer azt mondta neki: "Az arabok a zsidók bosszúja a németek ellen" - vallotta a publicista.

Khani: Németországnak van mit bepótolnia a múlt feldolgozásában

"Ki hibáztatná a bevándorlókat, hogy nem bíznak a németekben?" - vetette fel. Németország történelme miatt sokan nem szívesen azonosulnak ezzel a társadalommal.

Németország nem hajlandó vállalni a felelősségét. Például a saját "gyarmati örökségéért". A nemzetiszocialista korszakkal kapcsolatos, állítólag sikeres múltfeldolgozás pedig képmutató. Végül is sem a zsinagógák, sem a zsidó iskolák nem tudtak rendőri védelem nélkül boldogulni.

Izrael egy jobboldali apartheid állammá fejlődik Khani szerint

Khani folytatta a kikelését Izrael ellen. "Német lelkesedés és támogatás van egy olyan állam iránt", amely állítólag apartheidet gyakorol az általa megszállt területeken, és egyre inkább "jobboldali és szélsőséges". Szerinte néhányan, akik Izraelből menekültek el, most a berlini Sonnenallee-n élnek, ahol szilveszterkor erőszakos zavargások voltak.

"Ne értsen félre" - írja. "Ezek egyike sem igazol semmit. Nem a mi nyersességünk, amely táptalajává vált gyermekeink erőszakos túlkapásainak. Nem az elutasításunk obszcenitása. Nem az ötlettelenségünket, a kilátástalanságunkat, a kedvetlenségünket, az apátiánkat. Nem a görnyedt morgásunk és nem a zsebünkben összeszorított öklünk" - tisztázta. De segít megérteni a migránsok "egészséges bizalmatlanságát" és "tiszteletlenségét" a német állam és képviselői iránt.

(Bennfentes.net)

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató