2024. április 25. - Márk
EUR : 393.51
USD : 368.35
Időjárás ikon13°

Gyurcsány becsokizott

Folytatom azt a munkát, amit már országgyűlési képviselőként elkezdtem, de mostantól a DK közösségének tagjaként.- írja közleményét Csokis Csacse Olivió.

Négy év alatt, ellenzékből is szempárok tízezreit sikerült felnyitni olyan fontos területeken, mint a zöldpolitika és a klímavédelem. Tőlem hangzott el elsőként a magyar parlamentben, hogy a balatoni beépítések tönkre fogják tenni kedvenc tavunkat. Civilekkel és helyi patriótákkal közösen számos természetromboló beruházást sikerült megakadályozni. Személyes indíttatásom, hogy a jelenlegi kirekesztően magyarkadó Fideszes propagandával szemben megmutassam, hogy az szereti igazán a hazáját, aki meg akarja óvni és védeni annak természeti értékeit.

A 2022-es választás legfontosabb tanulsága, hogy az ellenzéknek új stratégiára, szervezettebb működésre van szüksége. Az azóta eltelt időszakban a DK bebizonyította, hogy képes új stratégiát adni, fegyelmezetten működni, alternatívát nyújtani az Orbán-rendszerrel szemben. A jelenlegi hatalmat leváltani akaró választók is egyre inkább a DK-ban látják a kormányváltás legnagyobb esélyét, ahogy én is. Az elkövetkező időszakban a DK közösségének tagjaként továbbra is azon dolgozom majd, hogy segítsem Magyarország zölddé válását, legfontosabb környezeti ügyeink széleskörűvé tételét.

Egy zöldebb, szolidárisabb és európaibb Magyarországért!

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató