2024. március 19. - Bánk, József
EUR : 394.46
USD : 361.89
Időjárás ikon

Dobrev szövetségese is nyakig benne van a brüsszeli korrupciós botrányban - videó

Dobrev Klára egyik legnagyobb európai parlamenti szövetségesének kabinetfőnöke sajtóinformációk szerint többször is együtt nyaralt és bulizott Eva Kailival - minderről egy spanyol lap számolt be. Iratxe García Pérez, a szocialisták európai parlamenti frakcióvezetője persze mélyen hallgat a nagyon súlyos összefonódásról, pedig képeket is csatoltak a tényfeltáró íráshoz. 

Iratxe García Pérez, az európai szocialisták frakcióvezetőjének kabinetfőnöke (Laura Ballarin) és Eva Kaili között szoros kapcsolat állt fenn, mivel együtt nyaraltak egy vitorláshajón - derült ki hispanidad.com cikkéből. Mindehhez képeket és videókat is mellékeltek. 

Miután megjelentek ezek a képek, Iratxe Garcia teljesne elnémult és nem kívánt nyilatkozni arról, hogyan lehetséges, hogy a kabinetfőnöke egy súlyos korrupciógyanúba került személlyel nyaralt. 

Sajtóinformációk szerint ezek a nyaralások 2018-2021 között történhettek. 

Iratxe Garcia személye azért érdekes, mivel Gyurcsányné egyik legszorosabb szövetségese az EP-ben. 2022 márciusában, nem sokkal az ukrajnai háború kirobbanását követően a szocialista politikus Magyarországon járt a Gyurcsány-párt meghívására. 

Korábban közös kép is készült Dobrevről és Iratxéról. 

2021 októberében pedig Dobrevet személyesen támogatta Iratxe Garcia a baloldali előválasztásnak nevezett színjáték második fordulójában. 

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató