2024. március 28. - Gedeon, Johanna
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Megszólalt a budapesti antifa-támadás áldozata

Csekket ment befizetni a postára, majd mikor távozott, már érezte is tarkóján az ütést T. Zoltán.

A videó itt megtekinthető!

Mint ismert, viperával felszerelkezett, símaszkos banda támadt rá egy 40 év körüli férfira a XI. kerületben péntek délután. A fővárosi rendőrök eddig négy embert – köztük három külföldit – vettek őrizetbe.

Megszólalt az áldozat

Az áldozat, T. Zoltán a PestiSrácoknak nyilatkozott a támadásról.

A nyomozók által mutatott felvételek alapján raktuk össze, hogy már a Széll Kálmán tértől követhettek, és felszálltak utánam a 139-es buszra.

Én a buszon nem is láttam őket, mert háttal ültek nekem. A Gazdagréti téren szálltam le és először a postára mentem, utána indultam volna munkába. Ott dolgozom a tér közelében, egy dohányboltban” – fogalmazott T. Zoltán a portálnak nyilatkozva.

Mint a brutális támadás áldozata részletezte: „a postára befelé menet megszólított egy fiatal lány. Illedelmesen megkérdezte, hogy megyek-e a Kitörés Túrára. Mondtam neki, hogy nem megyek, mert dolgozom vasárnap is egész nap, de ismerőseim közül vannak, akik mennek. Még azt is hozzátettem, hogy eddig egyszer sem jutottam el a túrára.

A postán befizettem a csekkjeimet, és pár perc múlva, miután kijöttem, öt-hat lépés után már éreztem a tarkómon az ütést”.

T. Zoltán a verésből sok mindenre nem emlékszik. Azt is a rendőrségen látott köztéri kamerafelvételek alapján tudja, hogy támadói nyolcan voltak – derül ki a portál írásából.

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató