2024. március 29. - Auguszta
EUR : 395.83
USD : 367.33
Időjárás ikon19°

Elbocsátották a 39 éves pedofil pedagógiai asszisztenst, aki a TikTokon beszélt a 15 éves szeretőjéről

Az Észak-budapesti Tankerületi Központ felmondta a munkavállalói szerződését annak a pedofil pedagógiai asszisztensnek, aki a III. kerületi Krúdy Gyula Általános Iskolában dolgozott, és aki a TikTok-csatornáján arról beszélt, hogy egy 15 éves diákkal van szexuális kapcsolata, írja a Blikk.

A 39 éves B. Zsolt a lapnak azt mondta: valóban van egy 15 éves ismerőse, de csak viccelt azzal, hogy szexuális kapcsolatban állnak.

„Ez olyan, mintha azzal tréfálkoznék, hogy egy kutyával szexelek. A videóimat egy ideje már 18-as karikával látom el, így a diákok nem férhetnek hozzá. Nem titok, vetkőzős videóim is vannak a csatornákon, de ezeknek semmi közük a munkához, nem mosom össze a magánéletemet a hivatásommal

– nyilatkozta a Blikknek.

A Krúdy Gyula Általános Iskolában dolgozó pedofil pedagógiai asszisztens TikTok-videóiban népszerűsíti és nyíltan felvállalja a kapcsolatát egy nála 24 évvel fiatalabb diákkal. 


 
Egy videójában arról beszél, hogy a követői sokszor pedofíliával vádolták meg. Viszont szerinte ez rágalmazás, ő soha nem tett semmi jogszabályba ütközőt, amit ő érez, az az efebofília. Az efebofil felnőtt tartósan és erősen vonzódik a 15–19 évesekhez. Szerinte ha nem tanár-diák viszonyban kerül ilyen kapcsolatba két ember, ez egy teljesen normális dolog, és az ő moralitásába belefér.

Tamás Ilona Zsuzsanna, az Észak-budapesti Tankerületi Központ vezetője a Blikknek a férfi elbocsátásáról azt mondta: tiszteletben tartják a másságot, ám a videók tartalmai, a 15 éves, diákkorú fiúról szóló kapcsolat bemutatása miatt a férfi nem maradhat gyerekek közelében.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató