2024. április 18. - Andrea, Ilma
EUR : 393.4
USD : 369.7
Időjárás ikon13°

Arcát eltakarva menekült a kérdések elől a budapesti pedofilbotrány főszereplője

Gyorsan buszra szállt Bite Zsolt, hogy ne kelljen megválaszolnia a Metropol munkatársának kérdését. A 15 éves fiúval viszonyt folytató pedagógus a kapucniját mélyen a szemébe húzva, napszemüvegben, sállal, sőt egy maszkkal takarva az arcát lépett ki az utcára. A jelek szerint az LMBTQ-aktivista nem szeretné, ha mostanában bárki felismerné.

Szexuális visszaélés bűntett gyanúja miatt feljelentést tett a Krúdy Gyula Angol–Magyar Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola pedagógiai asszisztense ellen Tényi István, miután kiderült, hogy a közel negyvenéves LMBTQ-aktivita férfi egy tizenöt éves fiúval folytat viszonyt.

A közérdekű bejelentéseiről ismertté vált Tényi István indoklása szerint Bite Zsolt – aki egyben az iskola fotósa is – egy tizenöt éves fiúval tart fenn szexuális kapcsolatot, de szerinte ez teljesen rendben van, mivel ez nem pedofília, hanem efebofília. 

Elmondása szerint a kettő közötti különbség az, hogy mivel a beleegyezési korhatár hazánkban tizennégy év, így az ő „szerelme” már nem számít gyereknek. Bite a videóbejegyzésében – amelyet időközben már törölt – egyébként azt is kijelenti, hogy

aki megpróbálja bármelyik hatóságnál feljelenteni, az nem fog sikerülni, ugyanis őt olyan neves szervezetek védik, mint a Társaság a Szabadságjogokért (TASZ), a Helsinki Bizottság vagy éppen a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ).

Sőt még azzal is eldicsekedett, hogy aki emiatt őt feljelenti, annak „inge, gatyája rámegy a perre”.

A Metropol munkatársai arról kérdezték Bite Zsoltot: tényleg helyénvalónak tartja-e, hogy egy 15 éves kiskorúval folytat szexuális viszonyt. A videóban jól látható, hogy a tüntetések szervezésében élen járó PDSZ-szakszervezeti vezető aktivista teljesen elzárkózott a válaszadástól, majd menekülőre fogta.

A Soros pénzelte szervezetek közül elsőként a Társaság a Szabadságjogokért sietett a tanár segítségére. Az Origó kérdésére közölték, hogy nincs abban semmi kivetnivaló, ha egy tanár a 15 éves fiú diákjával létesít szexuális viszonyt:

Annyit tudunk megállapítani, hogy egy 15 éves fiatallal nem bűncselekmény kölcsönös beleegyezésen alapuló szexuális kapcsolatot létesíteni, legyen szó bármilyen nemű vagy szexuális irányultságú személyekről.

(magyarnemzet.hu)

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató