2024. március 29. - Auguszta
EUR : 395.83
USD : 367.33
Időjárás ikon19°

Volner: Az alap, hogy a balliberális oldal szerint Magyarországon minden szar

Volner János írása

„A hazai balliberális ellenzék végtelenül primitív politikája tulajdonképpen két pontban összegezhető:

A Nyugatnak mindig igaza van, mert jobban él.
Magyarországon minden szar.

Szerintük a Nyugattal csak egyetérteni lehet. A baloldali pártoknak soha, semmilyen kifogása nem volt még a Nyugat politikai törekvéseivel szemben, ők mindig, mindent maximálisan támogattak az LMBTQ-kampányoktól Magyarország megbüntetésén keresztül az Ukrajnának nyújtott fegyverzeti támogatásokig. A magyarországi balliberális ellenzék mára tulajdonképpen teljesen feleslegessé vált: elég lenne Brüsszelből ide küldeni bármelyik sötétzöld libsit, szóról szóra elmondaná ugyanazt, amit a DK vagy a Momentum politikusnak álcázott szinkronszínészei.

És hogy szerintük miért van igaza a Nyugatnak? Itt a mindent vivő érv: mert jobban él. Aki jobban él, az mindent jobban tud! Nekünk tulajdonképpen más dolgunk sincs, csak hűségesen végrehajtani mindent, amit a Nyugat akar és máris megjavulnak a dolgok. Hiszen jobban élnek, ugye Te is látod? Szeretnénk mi úgy nyomorogni, mint a németek, nemdebár? Merjünk kicsik lenni és lássuk be: a Nyugat nem csupán mindent jobban tud nálunk, de több jog illeti meg: Biden, Macron, vagy Scholz bármikor felhívhatja Putyint, de ha egy magyar politikus tárgyal az oroszokkal, az megengedhetetlen, fel sem fogható, honnan veszik ehhez a bátorságot...

Az pedig alap, hogy a balliberális oldal szerint Magyarországon minden szar. Amit Orbán Viktor akar, az jó egyszerűen nem lehet, hiszen ha Orbán valamiért mégis jót akarna, azt is rosszul akarná, úgyhogy mondjunk rá inkább nemet. A baloldali program összegzésével ezzel meg is volnánk...”

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató