2024. április 25. - Márk
EUR : 394.26
USD : 369.47
Időjárás ikon

"A csatakosra izzadt, izzadtságszagú fiúk felizgatják" - a pedofil tanár újabb videóját mutatjuk be (18+)

Újabb videót hozunk nyilvánosságra, amelyben a 15 éves fiúval szexelő Bite Zsolt undorító részletességgel dicsekszik homoszexuális kalandjaival.

A videóban arról beszél, hogy szereti simogattatni a hasát, amely a fő erogén zónája - nyilván úgy gondolja, hogy ezzel azt a látszatot kelti, hogy nem is olyan undorító dolog, amit csinál. Aztán érzéki csókokat említ, és zuhany alatti szexuális élményeket, meg azt, hogy félmeztelen testű fiúkat rajzol fej nélkül, miközben erre végzett önkielégítést. Egy másik videóban sajnálatot akar kelteni saját magával kapcsolatban, önbizalomhiányáról és rossz önértékeléséről beszél, miközben azzal dicsekszik, hogyan került két fiatal fiúval is közelebbi kapcsolatba.

Rájuk törték az ajtót

Bite Zsolt a már említett videó elején felvázol egy régi emléket, amely egy iskolai focimeccsen történt. Vélhetően akkoriban történt az eset, amikor a korábbi videókból ismert tizenegyedikes diákkal, "No Name"-el volt kapcsolatban. Bite aznap elment megnézni a fiú meccsét. Egy ponton viszont túl unalmasnak találta azt, és egy másik, mellette ülő kilencedikes fiúval, akit a videóban "L"-nek nevez, eljött a meccsről. Cigizett vele, és felmentek a kollégium videószobájába.

 

Bite ezt így meséli el:

átmentünk a szemközti piros iskola, a Klauzál tornatermébe, ahol a Ternei játszott egy konkurens csapattal.

Bite szerint "No Name" később féltékenységében rájuk törte az ajtót, és homoszexuális féltékenységi jelenet bontakozott ki.

A "csatakosra" izzadt, izzadtságszagú fiúk felizgatják

A pedofil tanár arról is élvezettel számolt be, hogy mennyire felizgatta őt a csatakosra izzadt, izmos fiútestek, a játékos lábak, az izzadtságtól az izmos felsőtestükre feszülő mezes fiúk látványa. Ismét a "tengerből kilépő görög fiúisten, Adonisz" metaforájával akarta érzékeltetni mennyire

Bite Zsolt felvázolta, hogy megismerkedett az iskolába érkező új diákkal is, akit "A"-nak nevez. A videóból megtudtuk, hogy "A" eleinte vonzotta Bitét, de később nem lett közöttük igazi kapcsolat. "A" biszexuális volt, és azért tetszett a pedofil tanárnak, mert izmos volt a fiú teste, vonzónak találta, és volt olyan eset is, amikor közös cigerettázás közben egymás cigarettájából gyújtották meg a cigijüket. Ez szerinte olyan volt, mintha csókolóztak volna egymással.

"A"-val közel ültek egymáshoz, simogatták egymást, egymáshoz érintették a combjaikat. Bitének ez "fizikailag jó érzés volt".

A fiúöltözőben merevedése volt a fiatal fiú látványa miatt

Testnevelés óra előtt Bite és "A" késve érkeztek meg az öltözőbe, ahol egymás előtt vetkőztek le, és közelebb kerültek egymáshoz. Ezt így írta le: a tökéletesen bordázott hasizmát, nagyon formás fenekét nézte és ettől irdatlanul bemerevedett.

Meztelen felsőtestű fiúk rajzaira végez önkielégítést

Fej nélküli, meztelen felsőtestű fiúkról készített rajzokat és eközben önkielégítést végzett.

Ezen felül "hasfetisisztának" vallja magát. Bite elmeséli azt is, hogy rajzolás közben egyszer rányitott "A" a szobájában. Miután "A" az egész osztály előtt végül megmutatta ezeket a rajzokat, Bite végül azzal védekezett, hogy azok csak a művészeti tanulmányaihoz kellenek. Azt is felfedi, hogy egyik liberális, általa szeretett tanára, akit nevén is nevez a videóban, segített neki abban, hogy ne bukjon le azzal, hogy a saját neméhez vonzódik. Bite végül azzal zárja ezt a történetet, hogy "A"-t drogbirtolás miatt eltávolították az iskolából.

Ismét a zuhanyzóban kerültek közelebb egymáshoz a fiúval

A tanár elmondta azt is, hogy "No Name" többek előtt simogatta a hasát, és közben Pocinak nevezte őt, ami szerinte kimondottan érzéki volt. Később egy újabb, számára "izgalmas este" történetét mesélte el. Elmesélte, amikor egy fociedzés után ittak, és lehuppantak a fűbe, "No Name-nek" pedig

volt egy nagyon durva izzadtságszaga, testszaga, de egyben iszonyatos vonzó is. Akkor azt hiszem, úgy éreztem, hogy rá akarok mászni. (...) Igazából csak annyit csináltam, hogy rátettem a hasára a kezemet, és elkezdtem őt simogatni, és azt mondtam, hogy itt nincsen poci.


A fiú benyúlt a pólója alá és úgy kezdte el simogatni Bite hasát

Végül a kollégium zuhanyzójába mentek vissza, mert mint Bite elégedetten mesélte, mindketten csatakosak és izzadtak voltak, le akartak tusolni. Elmondása szerint

Bővebben is kifejtette, mi történt a tusolóban:

körkörösen rajta járt a kezem, szinte masszíroztam őt, ő pedig sóhajtozott, szinte kéjesen, és én egyre lejjebb haladtam a kezemmel, akkor az igazán, szó szerint kemény élmény volt. Ugye értitek, mit akarok ezzel mondani?"


Bite ezután azzal folytatta, hogy ahogy így haladt egyre lejjebb, picit megtorpant a fiatal fiú csípőjénél, majd a fiú megkérte, hogy folytassa. Megfogta a fiatal fiú fenekét és körkörösen masszírozta, amitől Bite pénisze még merevebb lett.

Eleinte nem mert átlépni egy határt

Bite leszögezte, hogy ő nem akart átlépni egy határt, mert akkor még nem merte bevallani magának, hogy amit tesznek, az neki jól esik, és ő homoszexuális. Így átment egy másik tusolóba. A fiú utána ment, beállt mögé, majd elkezdte masszírozta Bite hátát. Erről így vallott: nagyon jó kezei voltak hozzá, nagyon érzéki tapintása, és elég volt ennyi, hogy jól érezzem magam. Nyilván a merevedésemet azt még mindig nem tudtam kontrollálni, tehát továbbra is végig erekcióm volt.

A tusolás végén "megszagolgatták egymást", és a fiú hátulról átkarolta Bitét, közben pedig megfogta a hasát is, puszit adtak egymásnak.

Érzéki csók csattant el közöttük egy párnacsata után

Bite Zsolt aznap este a fiú szobájában aludt, mert a többi társuk kiránduláson volt. Részletesen elmesélte, hogyan kezdték el egymásról lerángatni a paplant, és kéjesen mesélte tovább, hogy nagyon felizgatta őket ez a párnacsata

Megfogtam a kezeit, és ráhasaltam, ráfeküdtem a testére - mondta el a tanár, aki szerint a fiú erre azt mondta, hogy megadja magát, csak fejezze be. Végül továbbra is rajta feküdt, és "összenyomta a kis testét", és egyszer csak a fáradtságtól összeért a homlokuk, majd az alábbi történt:

ebből a lihegésből valahogy a szánk egyszerre csak elkezdett egymás felé vándorolni, és ebből egy nagyon kis halovány kis csókféleség keveredett. Egymáshoz értek a felső ajkaink, aztán az alsó ajkaink is.

 

Szerinte mind a ketten zavarba jöttek ettől, mert még egyiküknek sem volt ilyen tapasztalata.

 

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató