2024. március 29. - Auguszta
EUR : 395.83
USD : 367.33
Időjárás ikon19°

Mi Hazánk: A magyar emberek érdekeit kell képviselni

Itt az ideje, hogy a kormány megváltoztassa a gazdaságpolitikáját, a multik szolgalelkű kiszolgálása helyett végre a magyar emberek érdekeit képviselje – írta a Mi Hazánk Mozgalom Orbán Viktor miniszterelnök évértékelő beszédére reagálva. A párt úgy fogalmazott,

a multinacionális cégek mindig a legolcsóbb, akár más kontinensről behozott dolgozókat keresik, „már eleve nem gondolkoznak magyar munkaerőben”, amely közben nyugatra vándorol.

Többek közt ez okozza azt, hogy évről évre fogy Magyarország népessége, hiszen a 2022. évi népszámlálás előzetes eredményei szerint már csak 9 millió 604 ezer fő a lakosságszám. Ez Magyarország végét jelentheti – olvasható a közleményben.

Mint fogalmaztak, fontosnak tartják a fenntarthatóságot, a természeti erőforrásaink megbecsülését, ezért is tartják elfogadhatatlannak, hogy a Fidesz „Európa akkumulátorgyár-központjává tenné hazánkat”. 

Orbán Viktor ezúttal sem szólt egy szót sem az egyik legfontosabb kérdésről, az élelmiszeriparra épülő nemzetgazdaság megteremtéséről, amely feltétele lenne a brutális infláció megállításának is. 

A stratégiai területeken nem tud előrelépést felmutatni a kormány, sőt: a népesség továbbra is csökken, a magyarok elszegényednek, egyre többeknek okoz nehézséget az alapvető élelmiszerek megvásárlása – fogalmazott közleményében a Mi Hazánk, amely szerint van kiút a válságból: önrendelkezés, létbiztonság, nemzetvédelem.

 

(Magyar Nemzet)

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató