2024. április 20. - Tivadar
EUR : 395.06
USD : 371.09
Időjárás ikon11°

Konok Péter a balatoni turistákhoz hasonlította a viperás antifa-terroristákat

Az ATV-ben szóba kerültek a Kitörés napi események, köztük természetesen az „antifasiszta” támadásokkal. 



Az első nagy megfejtés a magát csak marxista történészként hivatkozó Konok Pétertől érkezett.

„Annak idején volt egy Balatonunk, ahova a német turisták jöttek, most a Kitörés vonzza őket, mert ugyanolyan unikális, mint régen a Balaton”


– mondta.

Azt is hozzátette, hogy a Pride-on felvonulókat is meg szokták verni Magyarországon, tehát az antifa támadások nem előzmény nélküliek, mert olyat is látott, hogy a szélsőjobboldaliak megverik a cigánygyerekeket. Kifejtette: Európában egyedülálló, hogy SS egyenruhában sétálgatnak az erdőben és amíg ez nem lesz betiltva addig számítani lehet arra, hogy ez idevonzza a turistákat a kontinens minden pontjáról.

Hont András szerint példátlan, hogy németek idejönnek hátulról magyart verni és ez a titkosszolgálatoknak nem tűnik fel akkor, amikor minden jelentős szereplőt a Pegasus szoftverrel "meg tudnak, meg tudnának figyelni."

Konok Péter szerint ugyanakkor kettős mérce van, mert a rendőrség az antifa támadásoknál közösség elleni erőszak miatt nyomoz, az ellentámadások miatt pedig csak garázdaság miatt.

Konok úgy véli, hogy "Magyarországon a szélsőjobboldalt eltűrik és emiatt meg fog jelenni a szélsőbaloldal is".

Hozzávetette, hogy kifejezetten magyarok elleni szervezett támadásról nem érdemes beszélni, mert németek lengyeleket is vertek.

Ceglédi Zoltán szerint itt az történt, amit a hatalom megengedett, hogy megtörténjen. Nem lehet tudni, hogy miért, de korábban ez a hatalom meg tudott akadályozni hasonló eseteket – utalt a titkosszolgálatokra.


Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató