2024. április 19. - Emma
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

Lövések dördültek Zalaegerszeg kertvárosában

Az egyik lakó összesen kilenc durranást hallott. Akik most a helyszín közelében vannak, félnek, mert – többek szerint – lakik egy problémás fiatalember az egyik házban, aki rettegésben tartja a környéken élőket.

Zalaegerszegen a Köztársaság út 69–71. számú háznál több lövés is eldördült ma fél 12 körül. Az esetről egy helyi zárt Facebook-csoportban írtak. A Friss Hírek kiemeli, hogy a lakók félnek, a rendőrség pedig már ott van a helyszínen. A szemtanúk szerint faltörő kos is van náluk, taktikai bevetésre készülhetnek.

AZ EGYIK LAKÓ 11.30 PERCIG NYOLC LÖVÉST SZÁMOLT, MAJD KÉSŐBB ALIG EGY ÓRÁRA RÁ HALLOTTÁK A KILENCEDIK LÖVÉST IS, ÁLLÍTÓLAG EGY FÉRFI AZ ABLAKON KIFELÉ LÖVÖLDÖZÖTT EGY PISZTOLYNAK TŰNŐ TÁRGGYAL.

„A 71-ben van egy bolond gyerek. Hetek óta probléma van vele. Talán ma történik is valami érdemleges” – írta az egyik hozzászóló, egy másik pedig azt közölte: „Évek óta gond van a sráccal, hol az apját kergette és bántotta, hol szemetet szór őrjöngve, rátámad a szembejövőre, ha épp bekattant, most már lövöldözik… rettegésben tartja a lakókat, gyakran megy a rendőrség, de sajnos kiengedik.”

A hírek szerint nem ez volt az első eset. Korábban képkereteket és elégetett papírt dobált ki az ablakon, ami során egy autó is megsérült.

A rendőrség a helyszínen mindenkit visszaküldött a lakásokba, az arra sétálókat is távol tartják a területtől, melynek közelében egyébként iskola és óvoda van.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató