2024. április 16. - Csongor
EUR : 393.05
USD : 368.85
Időjárás ikon15°

Alapjogokért Központ: A genderpropaganda a gyerekekre leselkedő legnagyobb veszély

A genderpropaganda nem egy jópofa szivárványos dumcsi, hanem a gyerekekre leselkedő legnagyobb veszély – olvasható az Alapjogokért Központ Facebook-oldalán közzétett bejegyzésben. 

Mint írták, nincs mit csodálkozni azon, hogy az utóbbi hetekben több olyan pedofil bűncselekményre is fény derült, amelyet nevelők, tanárok követtek el, ugyanis a nyílt társadalom hálózata által finanszírozott civilek évek óta trenírozzák, képzik, kiadványokkal látják el a pedagógusokat, hogy vállalják fel legkülönfélébb szexuális orientációjukat.

– Ez a trenírozás egyben bátorítás is, amely alapján egy tanár feljogosítva érezheti magát arra, hogy ha ennyi minden belefér a szexualitásba és annak megélésébe, akkor ez lehetőség a legbetegebb hajlamok gátlástalan kiélésére is

– hangsúlyozták.

Továbbá jelezték, hogy a nyílt társadalom hálózata által finanszírozott civileket az Európai Bizottság is támogatja, közben pedig a magyar gyermekvédelmi törvényre hivatkozva nem adja oda az országnak járó forrásokat. – A pedofíliára nincs bocsánat, a genderpropaganda pedig nem egy jópofa szivárványos dumcsi, hanem a gyerekeinkre leselkedő legnagyobb veszély – tették hozzá.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató