2024. március 28. - Gedeon, Johanna
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Újabb undorító botrány: gyerekeket kényszerített szexuális cselekményekre a sportedző

A férfi jelenleg is szabadlábon van, és az Index úgy tudja, továbbra is szexuális viszonyt folytat kiskorúakkal. 

Az elmúlt időszakban robbant ki a Krúdy-botrány, miután kiderült, hogy Óbudán egy pedagógiai asszisztens, Bite Zsolt azzal hencegett, hogy egy 15 éves gyermekkel folytatott szexuális viszont.

Bite és a Pride...

 

Az üggyel kapcsolatban pénteken Orbán Viktor is egyeztetett Pintér Sándor belügyminiszterrel. A szombati kormányinfón Gulyás Gergely is reagált a történtekre: a miniszter betegesnek és gyomorforgatónak nevezte az ügyet, és azt mondta,  aki egy 14-15 éves fiatallal ilyet tesz, egyértelműen pedofil és a lehető legsúlyosabb büntetéssel kell szembenéznie.

Az Index most újabb ilyen zaklatási ügyről értesült. A lap azt írja,

egy sportedzőként dolgozó férfi több alkalommal is szexuális cselekményekre kényszeríthetett kisgyerekeket.

A férfi ellen jelenleg is bűnügyi eljárás és nyomozás van folyamatban. Mint írták, a gyanú szerint a biszexuális férfi a hozzá sportolni járó tizenéves fiatalokat zaklatta szexuálisan számos alkalommal,

ennek ellenére még mindig szabadlábon van.

A történtekről a gyerekek szülei számoltak be, akik elmondása szerint eddig is sejtették, hogy a férfi homoszexuális irányultságú lehet, viszont azt nem gondolták, hogy a gyermekeik is veszélyben vannak. 

A szülők szerint a férfi hol barátságos, hol hízelgő hangnemben fordult a gyerekekhez, máskor viszont lelki nyomást alkalmazott velük szemben és félelemben tartotta őket, és olyan szexuális cselekményekre kényszerítette őket, amelyekben a kiskorúak nem akartak részt venni.   

"Beférkőzött a gyermekek bizalmába, és azt csinált velük, amit csak akart. A legelső alkalommal és a későbbiekben is mondta neki a fiam, hogy nem akar részt venni ebben”

– mondta a lapnak az egyik áldozat szülője a történtekről.

Hozzátette, "tönkretette ez az ember a családomat, meg nagyon sok embernek a családját."

A kamaszkorú áldozatok sokáig nem mertek beszélni arról, hogy mi történt velük, ezért a sportedző ellen csak hosszú évek eltelte után indult büntetőeljárás  a nemi erkölcs sérelme elleni bűncselekményei miatt. Az ügyben jelenleg is tart a nyomozás, és úgy tudni, mintegy 50-60 embert kihallgattak az ügyben, de a gyanúsított továbbra is szabadlábon van. A híresztelések szerint továbbra is szexuális viszonyt folytat kiskorú személyekkel. 

A lap azt írja, a fiatal áldozatok közül többen pszichológushoz járnak a lelki sérülés miatt. 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató