2024. március 29. - Auguszta
EUR : 395.83
USD : 367.33
Időjárás ikon19°

Tűzfalcsoport: Nyugaton a baloldal képviseli is a pedofilokat

Hazánkban először a néhai Népszabadság hasábjain hergelte a közvéleményt Révész Sándor az “A pedofil is ember” című írásával, amelyben hangsúlyozta annak fontosságát, hogy az állam nem bélyegezheti meg a pedofilokat. Nyílván merő véletlen, hogy ugyancsak 2014-ben a New York Times hasábjain hasonló felütéssel, Pedofília: Zavar nem bűncselekmény címmel jelent meg egy cikk – írja a Tűzfalcsoport.

A szerző, Margo Kaplan szerint tévhit, hogy a pedofília választás kérdése, szerinte a legújabb kutatások arra utalnak, hogy a rendellenesség neurológiai eredetű lehet. 
A Tűzfalcsoport arra emlékeztet, hogy az Egyesült Államokban valamint Nyugat-Európában, nemhogy javuló, de gyermekvédelmi szempontból drasztikusan romló közállapotoknak lehetünk tanúi. A portál egyik példaként egy wisconsini iskolát említ, melynek diákjai rengeteg „nyilvános szexuális tartalmú” könyvhöz férhetnek hozzá az iskola által biztosított számítógépeiken keresztül, köztük olyan tartalmakhoz, amelyek a házasságról alkotott hagyományos nézeteket „tudatlannak” titulálják.

A Tűzfalcsoport európai példákat is említ, például egy egyes hírek szerint még működő, mások szerint hivatalosan 2004-ben tevékenységét felfüggesztő, 1985-ben alapított Dán Pedofil Szövetség (Danish Pedophile Association) nevű szervezetet, amely egy pedofilok, támogatók és más, a pedofília és a gyermekek szexualitásának társadalmi, pszichológiai, politikai és jogi vonatkozásai iránt érdeklődő közösségek gyűjtőhelye tulajdonképpen. A szervezet célkitűzésének az alábbiakat jelölte meg:

- A lakosság tájékoztatása és a pedofíliával, a gyermekek szexualitásával, valamint a gyermekek és felnőttek közötti önkéntes érzelmi és szexuális kapcsolatokkal szembeni előítéletek csökkentése érdekében-

- Társadalmi kapcsolatteremtés és támogatás a pedofíliával kapcsolatos érzelmi, szexuális, jogi vagy szociális problémákkal küzdő személyek számára.

- Fórum létrehozása a pedofilok szerepeivel, identitásával és életmódjával kapcsolatos vélemények és tapasztalatok megosztására.

- A pedofilok oktatása a gyermekekkel szembeni felelősségteljes viselkedésre.

A portal példaként említi még Hollandiában a Felebaráti Szeretetért, Szabadságért és Sokszínűségért Párt, nyíltan a beleegyezési korhatár 12 évre való csökkentését (azzal a céllal, hogy végül eltörölje) és a gyermekpornográfia legalizálását szorgalmazza. Emellett szóba kerül még a Németországban működő, müncheni székhelyű Pädophile Selbsthilfe- und Emanzipationsgruppe München (SHG). A szervezet a K13 nevű online szerkesztőségen keresztül kommunikál a külvilággal, amely fórum “újságírói tudósításokat és információkat nyújt a pedofília, a pederasztia és a toleráns homoszexualitás témakörében.

A botrányok itt sem kerülik el a pártpolitikát, egy Twitter bejegyzés szerint a német Zöldek Berlinben pedofilokkal demonstráltak együtt, a baloldaliak éles kritikáját kiváltva azzal, hogy ezáltal az Afd radikális jobboldali párt malmára hajtják a vizet.
– írj a Tűzfalcsoport.

A pórtale emelett foglalkozik az úgynevezett “Alice Day” nevű jelenséggel: ez egy nyilvános “pedofil büszkeség” nap, amelyet a szerző Lewis Carroll és fiatal múzsája, Alice Liddell kapcsolata ihletett, akinek az Alice Csodaországban című könyvet írták. Április 25-én állítólag 1856-ban Carroll találkozott a 4 éves Alice-szel, ami életre szóló rajongást váltott ki és ezért erre a napra esik az említett esemény.

A snopes.com “tényellenőrző oldal” is foglalkozik az Alice Day jelenségével és arra a következtetésre jutnak, hogy a bűnüldöző és a kormányzati védőügynökségek nem találták elég fenyegetőnek az “Alice Dayt” ahhoz, hogy figyelmeztetést adjon az állítólagos pedofília büszkeségének ünnepére.

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató