2024. április 20. - Tivadar
EUR : 395.06
USD : 371.09
Időjárás ikon11°

A momentumos józsefvárosi képviselő is pózolt az efebofil pedagógiai asszisztensnek

A fideszesek lámpavasra húzásáról álmodozó józsefvárosi momentumos képviselő, Szarvas Koppány Bendegúz is készséggel állt a fiatalokra gerjedő Bite Zsolt rendelkezésére, amikor a Budapest Pride-on vonult tavaly, fején egy színes hajpánttal a születésnapja alkalmából. Korábban a kerület polgármestere, Pikó András tetszelgett a pedofil pedagógiai asszisztensnek, amivel el is dicsekedett. 

A 15 éves szeretőjével kérkedő pedagógiai asszisztens Szarvas Koppány Bendegúzról is megosztott egy képet a közösségi oldalán. A most előkerült fotón a születésnapját ünneplő momentumos józsefvárosi önkormányzati képviselő a tavalyi Pride-on, egy szivárványos fejdíszben pózolt a gyermekekhez vonzódó pedagógiai asszisztensnek. Korábban Pikó András VIII. kerületi polgármester is kedélyesen tetszelgett az iskolai szexbotrányba keveredett pedagógiai asszisztens kamerája előtt, utóbbi pedig szintén a Facebook-oldalán osztotta meg a felvételt, amely már bejárta a magyar sajtót.

Közismert, a 15 éves diákkal szexuális kapcsolatot létesítő iskolai dolgozó ügyében gyermekpornográfia gyanújával rendelt el nyomozást a rendőrség, és a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai házkutatást is tartottak a férfi lakásán.


A Magyar Nemzet korábban megírta, hogy, Pikó András és társai a pedofilellenes törvénycsomag kiskapuit keresve jelenleg azon dolgoznak, hogy miként folytassák a fiatalok körében az LMBTQ-tematikát is tartalmazó felvilágosító és érzékenyítő tevékenységüket.

Az önkormányzat 2028-ig szóló esélyegyenlőségi programjában egyebek mellett az áll, hogy konkrét intézkedésekkel és a mindennapi gyakorlat révén is az eddiginél több lehetőséget biztosítanának az LMBTQ-közösségnek a helyi nyilvánosságban való megjelenésre. A terveik között említik, hogy LMBTQ-személyekről neveznének el közterületeket.

KOCSIS MÁTÉ: FÖLHÁBORÍTÓ

Fölháborító. Pikó András után újabb józsefvárosi baloldali politikus bukkant fel a 15 éves fiúval fajtalankodó B. Zsolt “társaságában”. Az a Szarvas Koppány Bendegúz, aki lámpavasra húzná a jobboldali szavazókat. Most már legalább értjük, hogy a gyermekvédelmi törvényeinkkel lehet baja. Azokból viszont nem engedünk, hanem szigorítunk 
− reagált az esetre Facebook bejegyzésében Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője.

 

(PS)

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató