2024. április 19. - Emma
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

Arra kérem a budapesti orvosokat, maradjanak tagjai a Magyar Orvosi Kamarának

„Arra kérem a budapesti orvosokat, maradjanak tagjai a Magyar Orvosi Kamarának. Budapest vezetése továbbra is kiemelt partnerének tekinti az orvosok legjelentősebb szakmai érdekképviseletét, a Magyar Orvosi Kamarát.

A jövő leginkább az oktatásban és az egészségügyben dől el, az életünk minősége múlik a pedagógusok, az orvosok, az egészségügyben dolgozók munkáján. A kormány azonban harcban áll velük, most a Magyar Orvosi Kamara ellen indultak hadba. Hogy miért? Mert véleményük van, mert szót kérnek. Szót kérnek azért, hogy az egészségügyet, mindannyiunk közös ügyét ne titkos koncepciók forgassák fel, hanem legyen végre olyan szakmailag megalapozott rendezési terv, ami a hazai egészségügyet hosszabb távon vezeti a javulás irányába, mindezt korszerű minőségbiztosítás alapján.

Kulcskérdés ez abban az országban, ahol az egészségügyben dolgozók megbecsülésének hiánya, a szükséges döntések elmaradása immár a mindenkinek járó ellátás biztonságát veszélyezteti. Ezért a partnerség, a szakmai szervezetek bevonása a változásba nem csak az egészségügben dolgozók érdeke, hanem Magyarországé, benne Budapesté.”- írta Karácsony a Facebookon.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató