2024. április 25. - Márk
EUR : 393.51
USD : 368.35
Időjárás ikon13°

Megszólalt a Kékfény letartóztatott riportere: A kangörcs előbb-utóbb győz

A férfi a rendőrségnek részletes vallomást tett: pár év alatt összesen 16 lakásban több mint 300 „melós lány” fordult meg nála, amivel mintegy 30 millió forintot keresett.

Interjút adott a 444-nek Berkes Béla, akit januárban a BRFK rendőrei letartóztattak, mert több városban is szexmunkásoknak adott ki lakásokat. Emellet a közmédia bűnügyi magazinjának, a Kékfénynek volt riportere, az MTVA aztán a vádak hírekbe kerülése után kirúgta őt.

A férfi a rendőrségnek részletes vallomást tett: pár év alatt összesen 16 lakásban több mint 300 „melós lány” fordult meg nála, amivel mintegy 30 millió forintot keresett. Ez a prostitúció elősegítésének minősül, a rendőrség szerint valójában bordélyhálózatot tartott fenn, aminek súlyosabb a büntetőjogi megítélése.

Berkes arról beszélt a 444-nek, hogy

igazi putriban, a cigánytelepen” nőtt fel, később egyetemet végzett. 

Az interjúban elmondta, hogy az utóbbi időben már ki akart szállni ebből az egészből, a bevételek is visszaestek, mert a gazdasági helyzet nehezebbé válása miatt egyre kevesebb vendég jött, és tartott tőle, hogy ez tartós tendencia lesz. „Pedig azt szoktam mondogatni, hogy a kangörcs előbb-utóbb mindig győz” – fogalmazott. 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató