2024. április 25. - Márk
EUR : 394.26
USD : 369.47
Időjárás ikon

Az ukrán védelmi miniszter szerint azért beszélnek az ukrajnai korrupcióról, mert gyengíteni akarják őket

Reznyikov úgy véli, hogy "a korrupciós botrányok valódi célja Ukrajna tárgyalóasztalhoz ültetése".

Alekszej Reznikov védelmi miniszter kommentálta az elmúlt hónapokban történt botrányokat, amelyek közvetlenül kapcsolódnak az általa vezetett tárcához. A tisztviselő szerint ez olyan információs kampányok része, amelyeknek bizonyos önző célja van.

Mint Reznikov megjegyezte,

ezek az információs hullámok, amelyek hiteltelenítik államunk védelmi osztályának tevékenységét, valószínűleg elrendeltek. Főleg arra vonatkoznak, hogy államunk Honvédelmi Minisztériumában állítólag csak bűnözők gyűltek össze.

Hozzátette: És olyan példák a társadalom információs gerjesztésére, hogy állítólag korrupt hivatalnokok őrült szemete gyűlt össze a honvédelmi minisztériumban...

De ha elkezdem keresni, miféle információról van szó, annak semmi köze hozzám - mondta Reznyikov.

Valójában mindez azért van, hogy megsértse a Honvédelmi Minisztériumba vetett bizalmat, csökkentse a partnerek által nyújtott segítség mennyiségét, és megakadályozza, hogy a fegyveres erők ellentámadásokat hajtsanak végre - magyarázta.

Ez pedig (a védelmi minisztérium tevékenységéről szóló hamisítványok – a szerk.) viszont ok arra, hogy tárgyalóasztalhoz üljünk az oroszokkal

– szögezte le Reznikov is.

Ugyanakkor megjegyezte, hogy az emberek transzparencia iránti vágya a hatalom legfelsőbb rétegeiben helytálló. Különösen a független beszerzési ügynökségek létrehozását támogatja Reznyikov.


Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató