2024. április 24. - György
EUR : 394.26
USD : 369.47
Időjárás ikon

Kilenc év után visszaraknák a Messengert a Facebook appba

Teszteli a Meta, hogy visszarakják a Messenger funkciót a Facebook alkalmazásba – írja az Engadgetre hivatkozva a 24.hu. A két alkalmazást kilenc éve, 2014-ben választották szét, akkor arra hivatkoztak, hogy a Messengerből a világ legjobb üzenetküldő alkalmazását akarják létrehozni.

Tom Alison Facebook-vezér most azt írta Facebook-oldalán:

„Végső soron azt szeretnénk, hogy az emberek számára egyszerű és kényelmes legyen a kapcsolatteremtés és a megosztás, akár a Messenger alkalmazásban, akár közvetlenül a Facebookon belül.”

 

A funkciót most még csak kis körben tesztelik, de Alison szerint hamarosan több felhasználóra terjeszthetik azt ki. Arról is szó van, hogy a Facebook-appon keresztül Instagram-üzeneteket lehet majd küldeni.

Az átalakítás fő oka, hogy Meta próbál lépést tartani az egyre népszerűbb TikTokkal, és ezért mindenképpen könnyíteni szeretnék a tartalommegosztást. A Meta legutóbb akkor került be a hírekbe, amikor bejelentették: fizetős szolgáltatással lehet majd extra fiókbiztonságot és gyors ügyfélszolgálatot szerezni a Facebookon és az Instagramon.

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató