2024. április 24. - György
EUR : 394.26
USD : 369.47
Időjárás ikon

Ráczné állítja, előre megbeszélték, hogy szilikon csöcseit Ferinek tolja

„Azt tartom felháborítónak, hogy vannak olyan pártok és politikusok Magyarországon, akik egy ártalmatlan ölelést is zaklatásnak titulálnak. Ezzel az igazi zaklatóktól veszik el a hangsúlyt” – mondta az esettel kapcsolatban a DK-s politikus.

„Elnök úrral előre megbeszéltük, hogy az elmúlt nehéz időszakot egy öleléssel fogja zárni, meg fog ölelni az eskütétel után” – mondta az RTL Híradónak Ráczné Földi Judit az elhíresült jelenetről, egy nappal Gyurcsány Ferenc hasonló tartalmú nyilatkozataután.

Most Ráczné az RTL-nek azonban az ölelés utáni zavarodottságát nem az ölelés számlájára írja, hanem azt mondta, izgatott volt attól, hogy egyedül állt középen.

„Mindenki zavarban lett volna ebben a szituációban” – tette hozzá.

Ismert: Kordás László országgyűlési képviselő januári halála miatt a Demokratikus Koalíciónak döntenie kellett a 2022-es országgyűlési választáson szerzett listás mandátum sorsáról. A DK elnöksége a székesfehérvári önkormányzati képviselőt, Ráczné Földi Juditot jelölte, amelyet a Momentum nem fogadott el, mert Rácznének egy offshore helyszínre bejegyzett vállalkozásban volt aláírási joga.

„Azt tartom felháborítónak, hogy vannak olyan pártok és politikusok Magyarországon, akik egy ártalmatlan ölelést is zaklatásnak titulálnak. Ezzel az igazi zaklatóktól veszik el a hangsúlyt” – mondta még az ügyről az újdonsült képviselő, hozzátéve hogy a DK közössége kiállt mellette a nehéz időszakban, elképesztő támogatást és biztatást kapott.

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató