2024. március 29. - Auguszta
EUR : 395.83
USD : 367.33
Időjárás ikon19°

Havas Henrik: Kurvára nem érdekel a nőnap!

„Számomra egyetlen ünnep létezik, a szenteste, annak megvan a maga hangulata” – írja legújabb posztjában az extévés.

„A helyzet az, hogy engem semennyire (kurvára nem) érdekelnek az állami ünnepek és ezek közé tartozik a nemzetközi nőnap is” – írja mai, tehát március 9-i posztjában Havas Henrik.

Az egykori tévés felidézi, hogy a szerdai ünnep is csak azért jutott eszébe, mert megszólalt „Havasné” telefonja, és a lányuk férje kívánt boldog nőnapot a feleségének.

„Számomra egyetlen ünnep létezik, a szenteste, annak megvan a maga hangulata. Havasné délután kettő felé már üvölt, hogy mikor fogom végre belefaragni a fenyőfát a tartóba, aztán jajgat, amikor kalapáccsal ütni kezdem a legnagyobb kését, majd kora délután a házimozin üvöltteti Csajkovszkij B-moll zongoraversenyét, egy kicsit persze kikapcsolja, hogy sziszegve feltegye a nap kérdését. ,»Ellenőrizted az égőket te szerencsétlen?«” – tudhatjuk meg Havas írásából.

„Visszatérve a nőnaphoz, egyszer talán úgy 16-17 évesen, Lilla nevű szerelmemmel sétáltam a körúton, ő mondta, hogy nőnap van, vigyek virágot a mamámnak. Vettem is egy csokor hóvirágot (akkor még lehetett árulni), aztán a kabátomat valamikor októberben vettem fel újra. Az a nyomorult (kurva) hóvirág még mindig ott rohadt a zsebemben. Egyébként nem csak a nőnapot utálom, de nem érdekel a gyereknap, a munka ünnepe és bevallom már a Himnusz se érdekel különösebben, mióta a veszprémi kézilabda csarnokban és a kihalt Megyeri úti stadionban elkezdték lejátszani a sok szimpatikus külföldi játékosnak, akik közül sokan még mindig nem nézték meg a térképen, hogy hol vannak” – írja Havas.

„Végezetül még annyit, hogy én tényleg tisztelem a nőket, ezzel persze nem vagyok egyedül” – zárul Havas Facebook-posztja, akit egyébként női kollégákkal szembeni zaklatási, molesztálási vádak miatt rúgtak ki az ATV-től, és aki lemucikázta Kálmán Olgát abban az emlékezetes, 2018 januári interjúban.

(Mandiner)

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató