2024. március 28. - Gedeon, Johanna
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Putyin a csecsen harcosoknak üzent

Ramzan Kadirov a Csecsen Köztársaság elnöke Vlagyimir Putyinnál járt. Az orosz elnök a jókívánságait küldte az Ukrajnában harcoló csecsen harcosoknak.

Kadirov beszámol Putyinnak a csecsenföldi helyzetről:

"Nagyon jól állunk a köztársaságban!"

- Ez Önöknek köszönhető. Köszönjük a csecsen népnek!

- Ha megengedik, egy kicsit hencegnék. A Csecsen Köztársaság a csúcson van, a különböző területeken 2022-ben pozíciókat foglalunk el. Kedves Vlagyimir Vlagyimirovics, a Csecsen Köztársaság harcosai sikeresen teljesítik szolgálatukat az különleges hadműveleti övezetben, minden parancsát teljesítjük, és eltökélten cselekszünk a háború végéig. A régió lakói teljes mértékben támogatják a különleges hadműveletet, és szükségesnek tartják céljai és célkitűzései eléréséhez. Nem fogjuk cserbenhagyni Önt, Vlagyimir Vlagyimirovics!

- Efelől nincs kétségem. Groznij továbbra is virágzik. Tudom, hogy a város aktívan fejlődik, és a Csecsen Köztársaság egésze is. Ön személyesen is sokat tesz ezért, ezt is tudom: felélénkíti a szellemi szférát, bővíti és erősíti az anyagi bázist. Látom, hogyan küzdenek a fiúk az különleges hadműveleti-zónában, és kérem, adja át nekik jókívánságaimat, köszönöm szépen!"

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató