2024. április 20. - Tivadar
EUR : 395.06
USD : 371.09
Időjárás ikon11°

Zelenszkij: érezzük, hogy az orosz agresszió közeledik ahhoz a ponthoz, ahol megtörhet

Szerda este is üzent az ukránok elnöke.

A mai nap gyümölcsöző nemzetközi nap volt hazánk, a honvédelem számára.
Újabb találkozóra került sor a ramsteini formátumban, immár a tizedikre. Lőszerek harcosainknak, tüzérség, tankok, az ukrán égbolt védelme - mindezekről tárgyaltak. Vannak megoldások. Ez most különösen fontos, amikor úgy érezzük, hogy az orosz agresszió közeledik ahhoz a ponthoz, ahol megtörhet.
Nincs olyan terrorista, aki a szabad világgal szemben ki tudja építeni a potenciálját. Oroszország sem kivétel. Folyamatosan növelnünk kell a terrorra gyakorolt nyomást. A nyomást a védelmünkben, az Oroszország elleni szankciókban, az orosz állam és vállalatai által a szankciók kijátszásának módjainak megsemmisítésében, a politikai és jogi nyomásgyakorlásban.
Minél nagyobb nyomást gyakorolunk rájuk, annál gyorsabban haladunk a területi integritásunk és a nemzetközi jogrend helyreállítása felé. Mindent megteszünk azért, hogy partnereink ezt érezzék. Ezt a nyomásgyakorlás folytatásának szükségességét. Lépésről lépésre. Megállás nélkül.
A megszállókat el kell pusztítani.
Köszönjük mindenkinek, aki ezt lehetővé teszi! Dicsőség mindenkinek, aki most harcban áll! Dicsőség mindenkinek, aki segít!

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató