2024. március 19. - Bánk, József
EUR : 394.46
USD : 361.89
Időjárás ikon

Antifák akarták felrobbantani Deák Dániel lakását csőbombával!

A délelőttöt a rendőrségen töltöttem, illetve a rendőrség is kiszállt a lakásomba, ugyanis életveszélyes fenyegetést kaptam - írja Deák Dániel, politológus, a Megafon csapatának tagja.


A szélsőbalos Jámbor András fémjelezte Szikra Mozgalom egyik antifa rajongója ugyanis azt írta az oldalamra, hogy csőbombát rejtett el a lakásomba, ami állítása szerint 5 és fél óra múlva felrobban.

A tűzszerészek szerencsére nem találtak robbanóanyagot a lakásomban, ugyanakkor ez az eset is jól jelzi: a balliberális politikusok már olyan szinten felhergelték a követőiket, hogy ilyen életveszélyes fenyegetéseket is megengednek maguknak.

Történt mindez egy nappal azután, hogy új oldalt kellett indítanom, mivel a Bite Zsolt-ügy miatt korlátozták a korábbi oldalamat. El akartak hallgattatni, de nem hagytam magam, új oldalt indítottam. Most pedig hogy elindult az új oldalam, jött ez a halálos fenyegetés.

Üzenem: nem járnak sikerrel, minden ilyen és ehhez hasonló fenyegetés ellenére is tovább folytatom, nem hagyom magam megfélemlíteni!

A rendőrségnek köszönöm a szakszerű fellépést, az elkövető ellen a feljelentést megtettem, a büntetőeljárás pedig megindult.

Hamarosan videóval jelentkezem az ügy kapcsán!- írta rendkívüli hírét Deák Dániel.

 

 

 

Frissítés:

Megszereztük a fenyegető profilját. Íme:

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató