2024. március 28. - Gedeon, Johanna
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Rónai Sándor: Orbán kiírja Magyarországot a civilizált világból a háborús bűnös Putyin pártolásával

Mára az Árnyékkormány maradt Magyarország egyetlen reménye arra, hogy visszaszerezzük a hazánk iránti bizalmat - vélekedik Rónai Sándor.


„Már csak Orbán Viktor védelmezi Vlagyimir Putyint az Európai Unióban. Az uniós miniszterek közül csak az Orbán-kormány igazságügyi minisztere, Varga Judit nem írta alá azt a közös állásfoglalást, amely támogatta a Nemzetközi Büntetőbíróság döntését a háborús bűnökkel vádolt orosz elnök elleni elfogatóparancsról.

Az Árnyékkormány szerint Orbán Viktor tönkreteszi és lejáratja Magyarországot azzal, hogy védelmezi a háborús bűnökkel vádolt orosz elnököt. Putyin pártolásával Orbán kiírja Magyarországot a civilizált világból, bebetonozza hazánk elszigeteltségét az Európai Unióban, így tovább csökkenti annak esélyét, hogy valaha is megérkezzenek Magyarországra az uniós pénzek. Uniós források nélkül pedig tovább fokozódik a magyar embereket sújtó orbáni infláció, a történelmi élelmiszerdrágulás, és fennmarad a hétszeres rezsiemelés is.

Mára az Árnyékkormány maradt Magyarország egyetlen reménye arra, hogy visszaszerezzük a hazánk iránti bizalmat és hazahozzuk az uniós pénzeket.”

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató