2024. április 23. - Béla
EUR : 394.83
USD : 370.49
Időjárás ikon10°

Trippon Norbertet jelöli a DK Újpest polgármesterének

A politikust Déri Tibor jelenlegi polgármester is támogatja.

Újpest alpolgármesterét, a második alpolgármesteri és ötödik önkormányzati képviselői ciklusát töltő Trippon Norbertet indítja a DK a 2024-es önkormányzati választásokon. A DK újpesti várospolitikusának polgármester-jelöltségét Déri Tibor jelenlegi újpesti polgármester is támogatja, alkalmasságát négy másik ellenzéki párt újpesti képviselői is hangsúlyozták – olvasható a párt MTI-hez eljuttatott közleményében.

A Demokratikus Koalíció szerint Trippon Norbert a legalkalmasabb jelölt Újpest vezetésére,

mert tapasztalt önkormányzati politikusként már több mint 20 éve szolgálja az újpestieket és hivatásának tekinti a városvezetést.

„A 43 éves, jogász végzettségű Trippon Norbert nős, kétgyermekes édesapaként és lokálpatriótaként mélyen tiszteli Újpest hagyományait és szellemiségét, számtalan újpestivel ismerik egymást személyesen is” – ismertette a DK.

A DK szerint Trippon garanciája Újpest további fejlődésének

A közleményben hangsúlyozták, hogy olyan kezdeményezések és projektek fűződnek Trippon nevéhez, mint például Budapest egyik legszebb főterének kialakítása az újpesti Szent István téren, a Virágváros-program, az Újpesti Közterület-felügyelet megalapítása, közel 3000 fa ültetése, az országos hírnévre szert tevő első Újpesti Levendulapark, valamint a jelenleg is épülő, közel 9 ezer négyzetméteren megvalósuló Főtér-park.

„A Demokratikus Koalíció sok sikert kíván Trippon Norbertnek, aki a garanciája Újpest további fejlődésének, zöldülésének, és annak, hogy az újpestiek büszkék lehessenek az otthonukra!” – olvasható a párt közleményében.

(MTI)

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató