2024. április 20. - Tivadar
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

Majorannát és porcukrot áruló kamudrogos dílert fogott el a rendőrség a bulinegyedben

Hétvégén a Készenléti Rendőrség összesen 93 rendőrrel tartott razziát a bulinegyedben. 607 igazoltatásból, 307 jármű ellenőrzéséből és 248 szondázásból kilenc elfogás, tizenhárom előállítás, négy biztonsági intézkedés, hat szabálysértési feljelentés, harminckét helyszíni bírság, valamint négy közigazgatási bírság született.

Többek között elfogták a H. Bálintot, aki kamudroggal próbálhatott tévedésbe ejteni vásárlókat a Dob utcában. Amikor igazoltatták, önként átadta a nála lévő két tasak, közel 10 gramm növényi származékot.

Azt mondta, nem kábítószert árul, csupán majoránnát, amivel hetente 2-3 alkalommal egészíti ki a megélhetését. Aztán még közel 5 gramm fehér port is találtak nála két tasakban, amiről azt mondta, hogy porcukor.

A budapesti férfit mintavételre előállították, majd a VII. kerületi kapitányságon csalás vétség kísérlete miatt hallgatták ki gyanúsítottként, de ekkor már nem kívánt vallomást tenni. A tasakokat lefoglalták, a tartalmuk vizsgálatára pedig a nyomozók szakértőket rendeltek ki.

(Police.hu)

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató