2024. április 19. - Emma
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

Varga Judit: Ma már nem mondanák, hogy „Willkommen!”

A németek 86%-a támogatna egy bevándorlási törvényt.

„Hogyan értékelik az elmúlt 8 évet bevándorlás szempontjából Németországban? Röviden fogalmazhatunk úgy is, hogy ma már nem mondanák, hogy »Wilkommen!«

A legfrissebb, reprezentatív felmérések szerint a németek 59%-a szerint nem lehetséges még több menedékkérő befogadása. Mindeközben 57% tart attól, hogy ismét emelkedni fog a nem-európai menekültek száma.

A megkérdezettek több mint fele hátrányokat társít a bevándorláshoz, és csak 23% hisz abban, hogy a jelenleg Németországba érkező menekültek hozzájárulnak majd a munkaerőpiaci helyzet enyhüléséhez.

A németek 86%-a támogatna egy bevándorlási törvényt,

de sajnos csak 10 százalékuk hisz abban, hogy a kormányzó balliberális koalíció az ország érdekében komolyabb szabályozást vezetne be.

Ezzel szemben a magyar kormány hallgatott a magyar emberekre, akik nagyon egyenesen kimondták, hogy ők szeretnék eldönteni, hogy kivel éljenek együtt a saját hazájukban.

2015 óta Magyarország képes volt átfogó és hatékony védekezést kiépíteni, mellyel példát mutatott egész Európának.

Fizikai és jogi határzárat húztunk, a bevándorlási szabályok megvédéséért ölre mentünk Brüsszellel is, nemrég pedig határvadász ezredet állítottunk fel, hogy garantáljuk a magyar emberek biztonságát.”

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató