2024. április 19. - Emma
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

Letartóztatták a férfit, aki a gyanú szerint kilökött egy nőt a győri panelház tizedik emeleti ablakából

Letartóztatták azt a 32 éves férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy csütörtökön kilökött egy nőt a győri panelház tizedik emeleti ablakából. Úgy tudjuk, nem ismeri be a bűncselekményt, azt mondja, öngyilkos lett a nő. A család azt mondja, hat hónapja voltak házasok.

Győrben a járásbíróságon pénteken döntöttek annak a férfinak a letartóztatásáról, aki a gyanú szerint megölt egy huszonhat éves nőt csütörtökön, méghozzá döbbenetes módon: kilökte a tizedik emeleti ablakból. A bíróság meghallgatta a 32 éves férfit, aki információink szerint tagadja, hogy szándékos bűncselekményt követett volna el.

A férfi családjából édesanyja és lánytestvére jelent meg a bíróság előtt, be már nem mehettek, mert zárt ülésen döntöttek K. Krisztián letartóztatásáról.

Dr. Máté Kinga bírósági szóvivő tájékoztatása szerint, a gyanúsított büntetett előéletű és rablás miatt elítélték, tavaly nyáron feltételesen szabadult. Mindez fontos indoka a letartóztatásának, mint ahogy az is, hogy a mostani tragédia után elmenekült a helyszínről, még ha később vissza is tért oda. Azt mondta a nyomozási bírónak, hogy szabadlábra helyezése esetén ugyanebbe a lakásba térne vissza, ahol édesanyja és több családtag lakik. K. Krisztián fellebbezett a határozat ellen.

A férfi egyébként szenvtelen ábrázattal érkezett és úgy is távozott. Befelé „jónapot kívánokkal” köszönt a kameráknak is, kifelé menet pedig csak ennyit kérdezett: „Na, jó volt?”

Kint a férfi családja könnyes szemmel várta.

„Nem értem, hogy lehet gyilkossággal vádolni valakit, amikor öngyilkosság történt. Nem elég tragédia, hogy szegény leány meghalt, most még a fiamat is elviszik bilincsben? – mondta kint a Telexnek K. Krisztián édesanyja.

Az anya azt álltja, sejtelme sincs, hogy miért gyanúsítják gyilkossággal a fiát. Úgy tudja: Krisztián épp a mosdón volt, a férfi 13 éves unokahúga viszont a szobában, és a lány látta, amint Lígia az ablakban áll. „Kiabálni kezdett szegény gyerek, hogy „Bobi, Bobi, gyere gyorsan!” A fiam kirohant és már csak annyit kiálthatott: „Lígia, Lígia”. De már késő volt, a nő kiugrott” – mondta a nő.

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató