2024. március 28. - Gedeon, Johanna
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Részeg utas miatt hajtott végre kényszerleszállást egy repülő Budapesten

Magyar rendőrök lepték el az EasyJet gépét a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren, mert egy brit férfi furcsán, agresszívan viselkedett.

Az utasok két órát töltöttek a földön Budapesten, miután a gépük kényszerleszállást hajtott végre. David Hector, aki családjával együtt a fedélzeten tartózkodott, a lapnak elmondta, hogy a hangoskodó férfi túl sokat ivott, és agresszívvá vált a légiutas-kísérőkkel szemben.

Az EasyJet megerősíti, hogy március 27-én a Manchesterből Antalyába tartó EZY2139-es járat Budapesten kényszerleszállást hajtott végre egy rendbontóan viselkedő utas miatt. Az EasyJet légiutas-kísérő személyzetét arra képezték ki, hogy minden helyzetet felmérjen és értékeljen, valamint gyorsan és megfelelően cselekedjen annak érdekében, hogy a járat és a többi utas biztonsága semmilyen körülmények között ne kerüljön veszélybe. Bár az ilyen incidensek ritkák, nagyon komolyan vesszük őket, és nem tűrjük a bántalmazó vagy fenyegető viselkedést a fedélzeten. Az utasok és a személyzet jóléte a légitársaság prioritása

– olvasható a cég közleményében, írja a Daily News Hungary nyomán az Index.

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató