2024. március 29. - Auguszta
EUR : 395.83
USD : 367.33
Időjárás ikon19°

A Betyársereg tagjai meglátogattak egy Antifa-koncertet Győrött (Videó)

Először is be kell mutatnunk Győr egyik underground helyszínét az olvasónak tényfeltáró szándékkal, hogy lássa mindenki, ez a fajta „underground” mit is takar valójában - írta korábban a nacionalistazona.org.

2023. február 2-án a Győrplusz Tv merő jó szándékból – ehhez semmilyen kétség sem fér – készített egy bemutató anyagot.

Annak ellenére, hogy úgy tűnik Nagy Gyula valamilyen szer hatása alatt van az interjú során, azt lehet mondani, megható a felvétel. Rendkívül sok energiával megvalósított gyerekkori álom, egy olyan létrejött közösségi tér, mely a város kultúráját gazdagítja. Itt le kell szögezni még egyszer, hogy a helyi tv minden bizonnyal nem azért készítette a riportot, hogy ezt a fajta kultúrát népszerűsítse.

Látható ugyanis a riport közben egy hűtő, egy nagy „A” betűs matricával az oldalán. De ez az „A” betű vajon mit is takarhat? A hazafias körökben évtizedek óta ismert, viszont a „nagyközönség” előtt csak az elmúlt hónapok óta

reflektorfénybe került antifa terrorszervezet jelképét.

Alább az első képen egy kurdisztáni terrorcsoport látható, alatta pedig egy antifa utcai zavargáson lobogó zászló.

Ezért egyértelműen kimondható:

A Beton nevű hely egy antifa, azaz szélsőbaloldali kígyófészek!

Rendkívül álságos jelszavaik, mint kultúra, humanizmus, nemrég koponyákon viperával kopogtatott be hozzánk. A merényletekkel kapcsolatban tudjuk, hogy jóval több ember volt benne, mint akik kézre kerültek. Hát, tegyük fel a kérdést, hogy ezt az ideológiát követő emberek, főleg a határ közelségét alapul véve, vajon segíthették-e egymást?

Ezen a hétvégén ismét antifabulit tartottak a Betonban. 

Váratlan vendégek is érkeztek a helyszínre:

A Betyársereg Soproni klánjának hét tagja meglátogatta Győrben a Beton nevű hírhedt antifa fészket. A helyen éppen 5 punk zenekar lépett fel, nagyjából 100-120 fős közönség előtt. A hazafiak megjelenésekor a sokszoros túlerő ellenére belefagyott a szar az antifa anarchista csürhébe. A hely tulaja pánikszerűen próbálta megakadályozni, a betyárok bejutását a nyílvános koncerte. A hét hazafi nyomatékosította, hogy a magyarok elleni antifa támadásoknak következményei lesznek és minden akciót reakció követ. Ne bántsd a magyart, mert pórul jársz! - írták a hazafiak a látogatás után.

A videó ezen a linken is megtekinthető!

...annak apropóján mentünk le, hogy több tagunk kapott tőlük fenyegetéseket, hogy a vérünkből isznak, stb. és a betyár becsület ezt kívánta, hogy akkor megjelenjünk... - tették hozzá.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató