2024. március 19. - Bánk, József
EUR : 394.46
USD : 361.89
Időjárás ikon

Kammerer Zoltán felállt és otthagyta az ATV stábját (Videó)

Göd frissen megválasztott polgármestere, Kammerer Zoltán felállt és otthagyta az ATV stábját, amiért az akkumulátorgyárhoz való hozzáállásáról faggatták.

Az ATV közzétette az interjú vágatlan verzióját, amiben Balogh Judit kérdezi a függetlenként induló Kammerert a Fideszhez fűződő szoros viszonyáról. Ezután a beszélgetés áttért a gödi akkumulátorgyár kérdésére, és Balogh arról kérdezte Kammerert, hogy hogyan áll hozzá a gyárhoz.

Kammerer eleinte válaszolt a kérdésekre, és arról beszélt, hogy mivel a gyár már megépült és működik, ezért ha betartanak minden szabályt, akkor együtt lehet velük működni. Balogh szerint a gyárról bebizonyosodott, hogy nem tartja be a szabályzásokat, és betemették a vízminőség monitorozására való kutakat.

„Saját monitoring kútjaink lesznek” – mondta Kammerer.

Balogh ezután tovább hergelt, több kérdést is feltett azzal kapcsolatban, hogy Kammerer akkumulátorgyár-párti inkább, vagy sem. A polgármester erre elismételte azt, amit korábban, hogy „a gyár itt van és nem jönni fog”, magát pedig semlegesnek vallotta. Amikor Balogh rákérdezett, hogy valóban semlegesnek lehet-e maradni, Kammerer egyszerűen felállt, és elkezdte leszedni magáról a mikroportot.

„Na jó, tényleg hagyjuk már, figyelj, tudom, hogy miről van szó…”

Ezután Kammerer egyszerűen kisétált a teremből és otthagyta a pofátlan kérdezőt.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató