2024. április 19. - Emma
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

Újabb gyilkosság történhetett Szegeden

Holttestet találtak rendőr járőrök Szegeden, írta meg vasárnap este háromnegyed hétkor a police.hu. A Csongrád-Csanád vármegyei nyomozók vizsgálják az eset körülményeit.



Az Újszegeden, a Temesvári körút és a Szőregi út csatlakozásánál történt esettel kapcsolatban felmerült az idegenkezűség gyanúja. A helyszín egy kevéssé gondozott, gazos terület egy forgalmas főútvonal mentén, a főként panelházakból álló Odessza lakótelep bejáratánál. A fák mögött, a rendőrség elől elzárt területen felállítva látható az ilyenkor szokott fehér sátor.

Fél nyolc magasságában jártunk a helyszínen, ahol megtudtuk, hogy a rendőrségre fél öt körül érkezett bejelentés, amely alapján járőrök találtak rá a holttestre. Jelenleg az a kérdés, hogy gyilkosságról, vagy halált okozó testi sértésről van szó.



Szegeden emberölés legutóbb nagyjából két hete történt, akkor Felsővároson ölte meg tajvani származású, negyedéves orvostanhallgató barátnőjét egy férfi vadászpuskával. Ezt megelőzően április elején egy szegedi férfi megölte testvérét, majd saját magával is végzett.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató