2024. április 24. - György
EUR : 394.26
USD : 369.47
Időjárás ikon

Putyinnak nincs kétsége afelől, hogy Oroszország győzni fog Ukrajnában

Vlagyimir Putyin orosz elnöknek nincs kétsége afelől, hogy Oroszország győzni fog Ukrajnában, és a béke és a biztonság garanciája lesz minden nemzet számára.



Az egyik kivételesen nagycsalád képviselője a nemzetközi gyermeknapon az elnökkel való találkozó során bizakodását fejezte ki Oroszország győzelmében.

“Tudom, hogy a győzelem mindig a miénk lesz. Győzni fogunk, egyértelműen, nincs más út. És úgy gondolom, hogy országunk a végén a béke és a biztonság garanciája lesz minden nép, a világ minden országa számára” – mondta a többgyermekes katona, akit az Apai Dicsőség Rendjével tüntettek ki.

“ÍGY VAN. PONTOSAN ÚGY LESZ, AHOGY MONDTA. EGYÁLTALÁN NINCS KÉTSÉG” – ÉRTETT EGYET PUTYIN.

Az államfő megjegyezte, hogy a különleges katonai művelet során Oroszország földjét, népét és értékeit védi, ezért biztosan győztesen fog kikerülni.

“SEMMI KÉTSÉG, EZ MAGÁTÓL ÉRTETŐDŐ” – ISMÉTELTE MEG.

Putyin rámutatott, hogy a katonának lehetősége lett volna elhagyni a különleges katonai műveleti övezetet, de úgy döntött, hogy marad, és most, miután orvosi kezelésben részesült, vissza akar térni a harcba. Miután kiderült, hogy a férfi valóban kész folytatni a szolgálatot, amint egészséges lesz, az elnök így szólt:

“GRIGORIJ ALEKSZANDROVICS, ÚGY TŰNIK NEKEM, HOGY ÖN MÁR MEGTETTE, AMIT MEGTEHETETT. ELLENŐRIZTEM, JÓ A VÉGZETTSÉGE ÉS A SZAKTERÜLETE. HA ÖN A VÉDELMI MINISZTÉRIUM RENDSZERÉBEN AKAR MARADNI, AKKOR EZT KÖNNYEDÉN MEG TUDJUK TENNI, KÉTSÉGKÍVÜL” – MONDTA AZ OROSZ ÁLLAMFŐ.

Megjegyezte, hogy a férfinak nagy családja van, és nincs szükség arra, hogy közvetlenül visszatérjen a különleges katonai művelet zónájába.

“Hadd adjak utasításokat az ügyben a miniszternek. Bármilyen kérését könnyedén teljesítjük, ebben biztos lehet. Én pedig egyszerűen csak szeretném megköszönni mindazt, amit tesz, nemcsak a saját családjáért, hanem az egész országért, az ország érdekeinek védelméért” – zárta Putyin.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató