2024. április 18. - Andrea, Ilma
EUR : 393.4
USD : 369.7
Időjárás ikon13°

Kamu Geri: Emlékeztek még a Városháza-ügynek nevezett kamura?

Az alkalmatlan főpolgármester feljelentést tesz.

„Hivatali visszaélés miatt feljelentést teszek, mert két tanú egybehangzó állítása szerint hamis tanúzással akart a NER engem és Kiss Ambrus főpolgármester-helyettest »lecsukatni«.

Emlékeztek még a Városháza-ügynek nevezett kamura? Másfél éve egy orosz módszertan szerinti, orosz érdekeket is kiszolgáló kompromat, vagyis egy konstruált, hazug lejárató kampány folyt ellenem és az egyik helyettesem ellen. A hvg.hu most hétvégén hozta nyilvánosságra azokat a nyomozati iratokat, amelyek bepillantást engednek abba, hogy miként akart a NER hamis vallomásra rávenni embereket. Van itt minden, külföldi befektetőnek hazudott statiszta, a Dagály fürdő gőzébe tervezett Budai Gyula-találkozó, hogy engem és a helyettesemet »le tudják csukatni«, vagy éppen a Fidesz volt gazdasági igazgatójának nagyotmondásai. Mintha csak egy ZS kategóriás KGB-filmet néznénk.

A történet akár még szórakoztató is lenne, ha nem folyt volt hónapokig tíz- és tízmilliókkal megtámogatott lejárató kampány, ha nem szálltak volna ki házkutatásra, ha nem asszisztált volna ehhez az országos és a fővárosi Fidesz. Ne legyen kétségünk: a hatalom eltanulta orosz gazdáitól, hogy bizonyítékokat konstruáljon és hamisítson, csak még ebben is bénák.

Ha a közeledő kampányidőszakban, hasonló »ügyek« kipattannak, vagy akár a most is folyó lejárató kampányok hirdetései elérik, mindenki emlékezzen rá: gátlástalanul hazudik és próbál hamisítani a propagandagépezet.

De addig is feljelentést teszek hivatali visszaélés gyanúja miatt a hazugság felelőseinek felkutatása és felelősségre vonása érdekében. Tartozunk a hazug módon megvádolt embereknek, és még inkább tartozunk azoknak, akiket a fideszes propagandahadjárat megpróbált becsapni, félrevezetni, manipulálni.”

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató